Index

ERP-modules en functionaliteiten van A-Z

Bent u op zoek naar een passend ERP-systeem met ERP-modules voor elke afdeling van uw bedrijf? Op deze pagina vind u alle ERP-modules en ERP-functionaliteiten die beschreven staan op deze website op een rijtje.

Native of add-on

Welke functionaliteit past bij uw organisatie?

In het woud van ERP-systemen en ERP-software kan het soms lastig zijn om het ERP-systeem te vinden dat precies past bij uw organisatie. Wanneer u zich oriënteert op nieuwe ERP-software dan moet deze in elk geval modules hebben voor elke afdeling die ermee werken moet, dat is het minimale. Daarnaast is het handig als deze modules probleemloos “met elkaar praten”.

In de onderstaande lijst vind u zowel ‘native’ ERP-modules, dus modules die standaard in het ERP-systeem van uw keuze zitten ingebouwd, als ook ERP-modules die middels aanvullingen op uw ERP-pakket (zogenaamde add-ons) kunnen toegevoegd worden.

Andere benamingen

Mist u een functionaliteit?

Soms heet een ERP-module in het ene ERP-pakket net iets even anders dan in een ander ERP-pakket. Waar mogelijk hebben wij getracht om diverse bekende termen in de lijst op te nemen en door te laten verwijzen naar de pagina die gaat over een ERP-module die in SAP Business One of KCS Wholesale mogelijk anders genoemd wordt.

Komt u er niet uit? Mist u modules of functionaliteiten? Belt u gerust naar Logres voor advies of een korte toelichting.

Contact

ERP-pakketten

Onze softwarepartners