Boyum IT

Zeventig procent van de MKB-bedrijven worstelt ermee om de beschikbare tijd zo effectief mogelijk te besteden.

Vaak wordt productiviteitsverlies veroorzaakt door slechte tools die niet zijn aangepast op de specifieke behoeften van de klant.

Boyum is dé handige add-on van SAP Business One die dit probleem in één keer oplost.

Over

Wat is Boyum?

U kunt het Boyum-pakket zien als de iPad of iPhone van de SAP Business One-markt. B1UP is het onderliggende platform, vergelijkbaar met hoe Apple het gebruik van telefoons en tablets heft geoptimaliseerd.

Zo maakt B1UP SAP Business One tot een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving: direct toegankelijk en makkelijk te beheren.

Meer dan 30% van de SAP Business One klanten in de VS, Canada, Australië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk maken gebruik van één van de Boyum-modules.

Modules

De modules van Boyum IT Solutions

Cloud Apps

Nieuw: Boyum Cloud Apps voor SAP Business One

Over Cloud Apps
Over Cloud Apps
Video

Boyum Cloud Apps & SAP Business One

In deze video meer informatie over de nieuwe Cloud Apps van Boyum IT. Wat is het en hoe werkt het?

Boyum partner

De ERP-partner met ervaring

Tijd voor een nieuw ERP-pakket? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring met het implementeren van ERP software in diverse branches en zijn SAP Business One Gold Partner.

Sinds jaar en dag zijn we ook partner van Boyum IT Solutions. De handige toevoegingen van Boyum IT helpen duizenden SAP Business One gebruikers elke dag om efficienter, intuitiever en gemakkelijker gebruik te maken van SAP Business One.

Advies nodig?

Onze ervaren consultants leggen u graag uit wat de modules van Boyum IT kunnen toevoegen aan uw ERP-pakket

Man met tablet