Qlik Sense: al uw businessdata in één overzicht

Qlik Sense is dé slimme tool die u inzicht geeft in de data uit verschillende softwareprogramma’s die u in uw bedrijf gebruikt. Qlik Sense kan gekoppeld worden aan SAP Business One, KCS Wholesale, Multivers, maar ook aan andere databases die u in uw bedrijf gebruikt. Maar hoe zet u Qlik Sense effectief in voor uw organisatie? Daarvoor moet de inrichting goed zijn. En daar kunnen wij u bij helpen. 

Veel bedrijven hebben een schat aan data waar ze nauwelijks gebruik van maken. Veel data is wel beschikbaar, maar het kost veel handmatige handelingen om deze data boven tafel te krijgen. En al helemaal als deze data vergeleken moet worden met andere beschikbare data.

qlik-logo-2x

 

Herkent u een van onderstaande situaties?

  • U maakt gebruik van Excel documenten waar belangrijke data staat over offertes, inkooporders en contracten. Deze informatie kan echter moeilijk met elkaar vergeleken worden.
  • De afdeling administratie moet van tijd tot tijd handmatig een rapport samenstellen met data uit verschillende programma’s die u gebruikt en deze naar het management sturen?
  • U weet niet precies hoeveel openstaande orders er nog liggen waar nog nooit achteraan gebeld is?
  • U hebt diverse retailers / franchisenemers, maar u bent niet in staat om hun prestaties in detail te vergelijken.
  • De dashboards die beschikbaar zijn in uw bestaande ERP-pakket voldoen niet voor het nemen van goede gefundeerde managementbeslissingen.

Qlik Sense is hét antwoord op deze én andere vergelijkbare problemen.

Vraag een adviesgesprek aan    Stel een vraag

 

Zélf dashboards samenstellen

Qlik Sense is als een schil over alle gegevens die u invoert in diverse programma’s. U kunt zo informatie vergelijken die u nooit eerder in verband met elkaar kon brengen. De overzichten zijn altijd actueel en vereisen geen handmatige handelingen meer.

Qlik Sense is als een schil over alle gegevens die u ingevoerd hebt in diverse programma’s. U kunt zo informatie vergelijken die u nooit eerder in verband met elkaar kon brengen.

Het maakt niet uit of deze informatie die u nodig hebt, opgeslagen is op een server die bij u op kantoor staat of dat deze informatie online beschikbaar is.

Met Qlik Sense bent u in staat om zelf dashboards samen te stellen met de informatie uit deze programma’s die u nodig hebt om gefundeerde beslissingen te nemen over processen en financiën. U hoeft dus geen softwareprogrammeur te zijn om deze dashboards samen te kunnen stellen.

Hoe kan Logres u helpen?

Qlik Sense is een programma waarmee u vooral zelf heel veel kunt. Onze mensen kunnen hierin het volgende voor u betekenen:

  • Het koppelen van de systemen die u bekijken wilt in Qlik Sense. Wij kunnen u en uw medewerkers trainen in het gebruik van Qlik Sense en het samenstellen van dashboards.
  • Wanneer u dat wenst kunnen wij de benodigde dashboards ook voor u samenstellen.

Bedrijfsoptimalisatie met Qlik Sense

Wilt u echt een stap zetten met uw bedrijf? Laat onze business intelligence consultants dan de benodigde dashboards realiseren zodat u altijd en overal realtime inzicht heeft.

Vaak weten bedrijven zelf niet welke informatie er precies beschikbaar is en welke mogelijkheden er zijn, wanneer deze informatie vergeleken kan worden. Onze ervaren consultants laten u die mogelijkheden zien, zodat u misschien de volledige potentie van Qlik Sense benutten kan.

Vraag een adviesgesprek aan    

of stel een vraag

  • Vul hier de eerste twee letters in van onze bedrijfsnaam.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IyI6dxWrWcc

Blogs over Qlik Sense

QlikWorld Tour 2022

Op 29 september 2022 organiseert de Data & Analytics partner van Logres, Active Professionals, de QlikWorld Tour 2022. Tijdens dit event laten we zien hoe, met behulp van de data integratie en analytics oplossingen van Qlik, het mogelijk is om op basis van real-time data en inzichten beslissingen te nemen.
Lees verder

Active Professionals – Qlik Event

Ben jij Qlik-gebruiker of wil je meer weten over dit data & analytics-platform? Woon dan op 5 juli 2022 het live event bij in Rotterdam.
Lees verder

Webinar Qlik Cloud Data & Analytics Tour 2021

Voor de zesde keer organiseert onze Qlik-partner, Active Professionals, de Qlik Cloud Data & Analytics Tour. Active Professionals geeft op 8 juni een masterclass hoe Qlik, met Qlik Sense en haar Cloud & SaaS mogelijkheden, inspeelt op het aspect “Active Intelligence”.
Lees verder
Bekijk alle berichten

Is Qlik Sense iets voor uw organisatie? Onze adviseurs denken graag met u mee! Plan een adviesgesprek!

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense