Resolv

De extra functionaliteiten van Resolv voor SAP Business One helpen groothandels volledig overzicht te krijgen en taken te automatiseren op het gebied van distributie, logistiek en magazijnbeheer.

Resolv is een software-aanvulling op SAP Business One bestaande uit los toe te voegen modules die diverse complexe businessprocessen automatiseren.

Of het nu gaat om kwaliteitscontrole, het scannen van voorraad, het digitaliseren van papierwerk of het plannen van logistiek en distributie: de gebruiksvriendelijke softwaremodules helpen u te groeien in kwaliteit en dienstverlening, te besparen op overbodige kosten en efficienter om te gaan met tijd, personeel en machines.

Resolv is volledig geïntegreerd in SAP Business One. Eenmaal toegevoegd zult u als gebruiker de overgang van het ERP-systeem naar de losse modules niet merken.

We werken nu met de handheld postscanner. Alles wat erin komt wordt digitaal geregistreerd en alles wat eruit gaat ook. Zo weten we altijd precies wat we in huis hebben en kunnen onze voorraden preciezer plannen.

Patricia Sjauw
Amazing Oriental
Bekijk volledige referentie

Ervaart u de volgende problemen? Let's resolv them!

Video: De functionaliteiten van Resolv in 45 minuten

Klaar om end-to-end efficiëntie te stimuleren en de winstgevendheid van uw supply chain te verhogen? Bekijk onze Resolv product showcase.

In deze 45 minuten durende sessie leert u verschillende modules kennen die uw logistieke processen kunnen automatiseren, het herinvoeren van gegevens verminderen, order-to-cash stroomlijnen en de nauwkeurigheid van uw WMS verhogen.

Advies nodig?

Zijn de modules van Resolv een waardevolle aanvulling voor uw SAP Business One systeem?

sap business one consultant

Automatiseer uw logistiek

Resolv breidt de logistieke functionaliteit van SAP Business One uit om processen verder te automatiseren en beter inzicht te bieden. Met onze volledig geïntegreerde modules hoeft u minder gegevens opnieuw in te voeren en krijgt u op één plek realtime inzicht in uw activiteiten.

Inkomende en uitgaande processen automatiseren

Resolv automatiseert logistieke processen verder door middel van webservice integraties met LTL en FTL vervoerders, 3PL aanbieders, GPS Routing Platforms en Container Tracking diensten.

Duidelijk inzicht in transacties

Krijg duidelijk inzicht in inkomende en uitgaande transacties. Informatie wordt rechtstreeks in uw ERP ingevoerd, zoals verzendstatussen van logistieke partners. Zo worden uw orderstatussen 100% betrouwbaar.

Logistieke modules

Containerbeheer

Stroomlijn uw distributie

Resolv integreert uitgebreide distributiefunctionaliteit in SAP Business One. Maak gebruik van de extra functies om uw winst te maximaliseren en u te onderscheiden als binnen de markt.

Winst verhogen met order-naar-cash

Stroomlijn order-to-cash, procure-to-pay en opslagprocessen. Maak gebruik van de voorraad- en planningsprincipes van industrie-experts of pas uw eigen formules aan om de winst te maximaliseren.

Word een distributieleider

Een distributieleider gaat verder dan het leveren van goederen alleen. Resolv’s toegevoegde functionaliteit helpt u om waarde toe te voegen als een cruciale schakel in de supply chain. Onderscheid u en creëer een uitstekende relatie met leveranciers en klanten.

Distributie Modules

WMS

Verhoog de productiviteit van uw bedrijf

Resolv transformeert Business One om de productiviteit in het hele bedrijf te verbeteren. Verminder administratief werk en schaal met minder overhead. Maak leveranciers en klanten blij met een modern systeem dat cross-communicatie bevordert zonder extra werkdruk.

Ga papierloos en verbeter de cashflow
Automatiseer boekhoudprocessen om sneller betaald te krijgen en de cashflow te verbeteren. Verminder administratief werk en menselijke fouten met papierloze documentuitwisseling via EDI.

Werknemersproductiviteit verhogen
Neem betere beslissingen doordat u met een paar klikken toegang kan krijgen tot alle details. Alle gegevens zijn binnen handbereik zonder complexe rapporten of query’s. Stuur geautomatiseerde informatie-updates aan werknemers, klanten en partners.

Modules voor zakelijke productiviteit
Quality Control

Advies nodig?

Zijn de modules van Resolv een waardevolle aanvulling voor uw SAP Business One systeem?

sap business one consultant

Gerelateerde artikelen