Logische keuze

ERP Chemie

Welk ERP-pakket helpt uw organisatie verder?

Bent u werkzaam in de Chemie en op zoek naar een ERP-pakket dat uw bedrijf verder helpen kan? Logres adviseert u graag over de mogelijkheden van ERP software voor de Chemie.

Logres hielp al tientallen chemie-bedrijven aan een nieuw ERP chemie-pakket en adviseert u graag.

Logres is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het adviseren over en het implementeren ERP chemie. Dat doen wij bij meer dan 200 klanten, waaronder veel bedrijven uit de chemie-branche. Wij kennen uw branche dus als geen ander en weten met welke uitdagingen chemiebedrijven dagelijks te maken hebben.

Een ERP-pakket voor de chemie moet aan diverse eisen voldoen. Voornamelijk omdat er strenge eisen zijn vanuit de wet en regelgeving voor zowel het vervoer van als de opslag van chemische grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Ook het productieproces is aan strenge veiligheidseisen gebonden.

Functionaliteiten

Functionaliteiten die de chemische industrie goed kan gebruiken

ERP Chemie?

Laat u door Logres adviseren

Logres heeft ruime ervaring met ERP-implementaties bij chemische bedrijven. Vanuit die ervaring denken wij graag mee over uw volgende ERP chemie-pakket.

Wij brengen in kaart wat u nodig hebt en komen proactief met ideeën over hoe u uw bedrijfsproces nog efficiënter kunt maken. Wij denken dus aan alles waarover u zelf nog niet nagedacht hebt.

Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs voor een kennismakingsgesprek en een demonstratie van de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Quotes

Wat onze klanten zeggen

Toen we echter met Logres in contact kwamen kregen we een heldere uiteenzetting van de mogelijkheden, waaruit bleek dat Logres onze branche goed kent.

Harry Kleinsmit
Vesta Chemicals
Bekijk volledige referentie

Vanaf het begin heeft Logres goed met ons meegedacht. Je merkt gewoon dat hier mensen werken die het product van binnen en van buiten kennen. Dat is wel zo prettig.

Cathelijn van der Meijden
Spectro
Bekijk volledige referentie

Ontdek wat goede ERP-software voor úw bedrijf kan betekenen.

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

plastics erp sofware consultant 2
Referenties

Hoe wij klanten in de chemische industrie hielpen

Alle referenties
Alle referenties

ERP Chemie: aanvullingen op uw ERP-pakket

Standaard ERP-pakketten hebben niet altijd de juiste functionaliteiten voor de chemische industry. Gelukkig zijn er meer dan voldoende aanvullingen op de markt met bewezen kwaliteit. Deze partners bieden aantrekkelijke extra functionaliteiten:
 • Boyum IT

  Boyum maakt uw erp-pakket tot een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving: direct toegankelijk en makkelijk te beheren.

  Boyum IT
 • Elvy

  Kost het verwerken van facturen je veel tijd? Elvy Factuurverwerking is ontwikkeld om je facturen minder foutgevoelig en efficiënt te verwerken.

  Elvy
 • ProcessForce

  ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

  ProcessForce
 • Resolv

  Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

  Resolv

Laat deze pagina voorlezen