customer service software

ERP systeem voor service & onderhoud

Als MRO uw core business is kan een goed ERP-systeem uw bedrijfsvoering vele malen efficiënter maken. Direct inzicht in servicecalls, het inplannen van monteurs, werken met een app onderweg: alles geïntegreerd in één compleet systeem.

Niet alleen u, maar ook uw klanten gaan de voordelen merken als u kiest voor ERP-software. Het digitaal afhandelen van opdrachten en geen papieren rompslomp meer, zorgt voor efficiëntie en duidelijkheid. Bovendien kunt u indien nodig updates direct naar uw klanten versturen.

Wij werken alleen met bewezen succesvolle bedrijfssoftware, daarom vertellen we u graag meer over SAP Business One en Unit4 Wholesale.

Functionaliteiten voor Service & Onderhoud

Functionaliteiten

Uw service volledig in kaart gebracht.

Servicecontracten

Maak eenvoudig een support- of garantiecontract aan voor artikelen en/of diensten die aan uw klant zijn verkocht.

Service-aanvragen

Zie alle huidige serviceaanvragen in en filter op o.a. wachtrij, technicus, probleemtype, prioriteit. Ook achterstallige aanvragen kunt u direct inzien.

Serviceplanning

Voor iedereen helder inzicht in de serviceplanning en realistische inschattingen van servicewerkzaamheden.

Klant-equipmentkaart

Gedetailleerde informatie voor technici, zoals serienummers en serviceaanvraaghistorie, haalt u direct uit het systeem.

Kennisdatabank

Het systeem vergaart kennis op basis van typische fouten en suggesties van klanten over de service. Deze kennis vindt u in het logboek voor serviceaanvragen.

Service app

Onderweg kunnen uw technici de service app gebruiken en direct statuswijzigingen invoeren, maar ook direct meldingen binnen krijgen die voor hen relevant zijn.

Toon alle functionaliteiten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP Add-ons

"Ik heb besloten op zoek te gaan naar een uitgebreider ERP-pakket dat moest voldoen aan de eisen en wensen van nu en in de toekomst."

Contact

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of Unit4 Wholesale gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.

Meer over logres

We combineren uw kennis van uw bedrijf met onze expertise op ERP-gebied