Als MRO uw core business is...

Kan een goed ERP systeem uw bedrijfsvoering vele malen efficiënter maken. Snel service verlenen, makkelijk plannen en profiteren. Van alle voordelen van digitalisering en werken in de Cloud.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Functionaliteiten

 

Uw service volledig in kaart gebracht.


document

Servicecontracten

Maak eenvoudig een support- of garantiecontract aan voor artikelen en/of diensten die aan uw klant zijn verkocht.

service

Service-aanvragen

Zie alle huidige serviceaanvragen in en filter op o.a. wachtrij, technicus, probleemtype, prioriteit. Ook achterstallige aanvragen kunt u direct inzien.

planning

Serviceplanning

Voor iedereen helder inzicht in de serviceplanning en realistische inschattingen van servicewerkzaamheden.

controle

Klant-equipmentkaart

Gedetailleerde informatie voor technici, zoals serienummers en serviceaanvraaghistorie, haalt u direct uit het systeem.

wolk

Kennisdatabank

Het systeem vergaart kennis op basis van typische fouten en suggesties van klanten over de service. Deze kennis vindt u in het logboek voor serviceaanvragen.

service

Service app

Onderweg kunnen uw technici de service app gebruiken en direct statuswijzigingen invoeren, maar ook direct meldingen binnen krijgen die voor hen relevant zijn. 

Onze ERP Add-ons
Ik heb besloten op zoek te gaan naar een uitgebreider ERP-pakket dat moest voldoen aan de eisen en wensen van nu en in de toekomst.

Contact

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of unit4 Multivers Groothandel gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.


Meer over Logres


We combineren uw kennis van uw bedrijf met onze expertise op ERP-gebied


Ⓒ 2017 | Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Website ontwikkeld door De Indruk

Ⓒ Logres Business Solutions

Logo Header Menu
  • logres-logo