Jaarafsluiting

Het jaar is bijna ten einde. De kerstboom staat. Tijd voor de jaarafsluiting van 2023. Op deze pagina vindt u alle webinars van Logres over dit onderwerp. Tevens vindt u hier handige downloads die uw jaarafsluiting in Multivers, KCS Wholesale of SAP Business One gemakkelijker maken.

Multivers  | Procedure jaarafsluiting = Aanmaken nieuw boekjaar.  Download nu

KCS Wholesale | Procedure jaarafsluiting = Aanmaken nieuw boekjaar. Download nu

Logres | Werkinstructie Jaarafsluiting SAP Business One.  Download nu

 

Komt u er zelf niet uit?

Vraag onze supportdesk om hulp  Vraag hulp

 

Terugkijken: Webinars over jaarafsluiting

De Brexit is een feit! Wat verandert er in KCS Wholesale?

Goed voorraadbeheer kan het verschil maken tussen winst of verlies voor uw bedrijf. Zeker in tijden van recessie is het verstandig om scherp te zijn op de voorraad en die zo klein mogelijk te houden zonder problemen te krijgen met uitlevering. Inventory Management in SAP Business One helpt u daarmee.
Lees verder

Webinar jaarafsluiting SAP Business One

Een nieuw jaar is in aantocht. Dat heeft uiteraard administratieve gevolgen, ook voor SAP Business One. Een nieuw boekjaar dient te worden aangemaakt en het oude boekjaar kan vervolgens worden afgesloten. Een procedure die over het algemeen in december en het eerste kwartaal van het nieuwe jaar wordt uitgevoerd.
Lees verder

Webinar jaarafsluiting Unit4 Multivers Groothandel

Hulp bij de jaarafsluiting Unit4 Multivers Groothandel. Schrijf u nu in voor het terugkijken van onderstaand webinar. Dit webinar is vorig jaar gehouden maar de procedure is nog steeds hetzelfde. De Jaarafsluiting Een nieuw jaar is in aantocht. Dat heeft ook altijd weer administratieve gevolgen. Ook voor Unit4 Mulitvers Groothandel. Een nieuw boekjaar dient te ...
Lees verder
Bekijk alle berichten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense