Jaarafsluiting

Een nieuw jaar is begonnen. Tijd voor de jaarafsluiting van 2017. Op deze pagina vindt u alle webinars van Logres over dit onderwerp. Tevens vindt u hier handige downloads die uw jaarafsluiting in Unit4 Multivers of SAP Business One gemakkelijker maken.

Unit 4 | Procedure jaarafsluiting = Aanmaken nieuw boekjaar  Download nu

Logres | Werkinstructie Jaarafsluiting SAP Business One 9.2  Download nu

 

Komt u er zelf niet uit?

Vraag onze supportdesk om hulp  Vraag hulp

 

Webinars over jaarafsluiting

Webinar jaarafsluiting SAP Business One

Een nieuw jaar is in aantocht. Dat heeft uiteraard administratieve gevolgen, ook voor SAP Business One. Een nieuw boekjaar dient te worden aangemaakt en het oude boekjaar kan vervolgens worden afgesloten. Een procedure die over het algemeen in december en het eerste kwartaal van het nieuwe jaar wordt uitgevoerd.
Lees verder

Webinar jaarafsluiting Unit4 Multivers Groothandel

Hulp bij de jaarafsluiting Unit4 Multivers Groothandel (Extended). Schrijf in voor onderstaand webinar op donderdag 7 december a.s. welke door ons wordt georganiseerd. Dit webinar begint om 14:00 uur en duurt ongeveer 60 minuten.
Lees verder

Webinar Jaarafsluiting Unit4 Multivers

Hulp bij de jaarafsluiting UNIT4 Multivers. Schrijf in voor onderstaand webinar op donderdag 7 december a.s. welke door ons wordt georganiseerd. Dit webinar begint om 10:00 uur en duurt ongeveer 60 minuten.
Lees verder
Bekijk alle berichten