mkb dag

Waarom MKB-bedrijven helpen onze passie is

27 juni: Internationale MKB-dag

Logres helpt al meer dan 30 jaar MKB-bedrijven om hun business te automatiseren. Waarom vinden we het zo leuk om voor MKB-bedrijven aan de slag te gaan? Een liefdesverklaring.

Natuurlijk, werken voor grote bedrijven heeft ook wel iets… Maar bij Logres zijn we fan van MKB-bedrijven. En dat is niet alleen omdat we zelf ook een MKB-bedrijf zijn. Wat maakt MKB-bedrijven voor ons zo aantrekkelijk?

 1. Wij houden van korte lijnen
  MKB-bedrijven uit de branches waar wij actief zijn (groothandels en de procesindustrie) zijn vaak niet zo groot. Maar ook als er honderden mensen werken zijn de lijnen vaak kort. Dat betekent dat je al snel doorverbonden wordt met de mensen die aan de knoppen draaien, zowel op managementniveau als op de werkvloer. Iets betekenen voor echte gebruikers is het leukste wat er is: hun werk beter en makkelijker maken is wat ons drijft!
 2. Wij maken graag korte metten
  ERP-implementaties zijn al vaak complex genoeg. Het is juist onze passie om dingen simpeler en beter te maken. We maken dus korte metten met langdradige bedrijfsprocessen en complexe softwarekoppelingen. Kan het makkelijker? Dan doen we dat graag. Overzicht geeft inzicht! Zo profiteert jouw bedrijf pas echt van onze ERP-software en krijg je weer grip op je business.
 3. Wij houden van dynamiek
  Bij MKB-bedrijven is het nooit saai. Er is altijd van alles aan de hand, juist omdat MKB-bedrijven zo ontzettend flexibel en innovatief zijn. Nergens wordt er zo snel ingesprongen op nieuwe kansen en nieuwe ontwikkelingen. De uitdaging voor Logres is om ERP-pakketten zo flexibel in te richten dat er ruimte is voor groei, schaalbaarheid en nieuwe businesskansen. Verandert jouw bedrijf? Dan verandert je ERP-software mee.
 4. Wij kennen de waarde van de euro
  Een slecht gemanaged ERP-implementatietraject kan ontzettend ‘uit de klauwen’ lopen, om het maar eens in gewoon Nederlands te zeggen. Maar Logres weet als geen ander dat bij MKB-bedrijven elke geïnvesteerde euro winst moet opleveren. Daarom spelen we kort op de bal en zorgen we ervoor dat onze trajecten soepel verlopen en snel resultaat opleveren. Alles wat we doen moet zichzelf terugverdienen. Daar zijn MKB-bedrijven pas echt mee geholpen…
 5. Wij zien graag resultaat
  Een ERP-pakket stroomlijnt en digitaliseert je businessprocessen. Maar voor MKB-bedrijven is het uiteindelijk het resultaat dat telt. En ook voor Logres is dat het meest bevredigend. Wij zien graag dat jouw business efficiënter wordt, groeien kan en meer winst oplevert dankzij onze ERP-implementatie. Het mooie van werken voor MKB-bedrijven is dat dat resultaat ook daadwerkelijk snel inzichtelijk is. Juist dankzij het overzicht wat we creëren met onze ERP-software. Daar worden we zelf ook blij van…

Zaken doen met een ERP-partner met gevoel voor jouw business? Kies dan voor Logres Business Solutions. Wij helpen jou om de noodzakelijke stappen te zetten naar digitalisering en automatisering van je bedrijf. Laten we kennismaken!

Plan een gesprek

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense