Webinar KCS Wholesale Connectivity op 21 februari

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen door informatie te integreren in KCS Wholesale

Wellicht herkent u deze vragen wel: Hoe houden wij onze webshop op een efficiënte manier actueel zonder dubbel gegevens in te voeren? We typen informatie over in verschillende systemen kan dat niet efficiënter? Of:we willen gebruik gaan maken van een field service management systeem maar kan dat wel geïntegreerd worden met KCS Wholesale?

Antwoord op deze vragen krijgt u tijdens het webinar KCS Wholesale Connectivity waarin wij u vertellen welke mogelijkheden Unit4 biedt om via verschillende Rest API’s informatie uit te wisselen tussen systemen.

Unit4 heeft de achterliggende periode nieuwe API’s ontwikkeld, aanvullend op de reeds bestaande connectoren, die u veel nieuwe mogelijkheden bieden. Tijdens het webinar gaan wij hier uitgebreid op in.

Het webinar is op donderdag 21 februari a.s. om 15.00 uur en zal ongeveer een uur in beslag nemen. Terugkijken kan via deze link.

Gratis terugkijken

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense