SAP Business One Service App & Sales App vernieuwd

Precies een jaar en een maand oud zijn ze: de SAP Business One Service App en de SAP Business One Sales App. Deze mobiele apps voor iOS en Android helpen u om snel en foutloos offertes uit te brengen en bestellingen te doen op basis van de meest actuele informatie.

Sinds 12 juni 2019 is de nieuwste update van deze app beschikbaar, die niet alleen op de telefoon, maar ook op de tablet perfect werkt.. Deze bevat twee belangrijke nieuwe features en enkele kleinere technische verbeteringen.

Verbeteringen Service App

·      Barcodescanning

Bestellingen doen wordt nu nog eenvoudiger door met behulp van barcodescanning items toe te voegen aan uw order. Dat scheelt niet alleen dus een hoop handwerk, maar verkleint ook nog eens de kans op fouten.

Bovendien kunt u gemakkelijk alle informatie bij een gescand artikel achterhalen, zoals informatie over herkomst, houdbaarheid en andere details.

·      Voeg eerder gezochte artikelen toe aan uw bestelling

Om de juiste spullen te bestellen hebt u wellicht eerst een tijdje rondgekeken op de site van uw leverancier. De vernieuwde Service App onthoud uw zoekgeschiedenis en kan aan de hand daarvan eerder bekeken items toevoegen aan uw bestelling.

Download deze app (iOS)      Download deze app (Android)

Verbeteringen Sales App

·      PDF-weergave van Bestellingen en Offerte-aanvragen

Veel bestellingen en offerte-aanvragen kunt u wellicht, met slechts enkele wijzigingen retourneren aan uw klant. In de vernieuwde Sales App kunt u een aanvraag dus als direct als pdf in de juiste vormgeving bekijken, controleren, ondertekenen en versturen. Dat scheelt u als salesmanager of accountmanager veel tijd!

·      Barcodescanning

Ook als salesmanager of accountmanager is het handig om producten door middel van barcodescanning toe te kunnen voegen aan een offerte. Dit scheelt u werk en verkleint de kans op fouten. Maak het uzelf gemakkelijk en voeg op locatie direct producten toe aan de gereedstaande offerte.

·      Voeg eerder bekeken artikelen toe aan de order

Deze functionaliteit werkt ongeveer hetzelfde als de functionaliteit van de Service App. Doordat uw zoekgeschiedenis in de app beschikbaar is kunt u gemakkelijk producten toevoegen aan een order die u eerde bekeken of gezocht hebt.

Download deze app (iOS)      Download deze app (Android)

Bij de vernieuwingen is rekening gehouden met de suggesties van de app-gebruikers. Ook de weergave in Tablets en grotere schermen in de Android-versie van beide apps is sterk verbeterd. Een meer grafische weergave van de verbeteringen vindt u in deze pdf (Engels).

Binnenkort organiseert Logres een webinar over de nieuwe functionaliteiten. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Houd dan deze site goed in de gaten!

Bekijk alle ERP-modules hier.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense