Webinar ‘Een efficiënter declaratieproces binnen handbereik’ i.s.m. Elvy

Stapels declaratieformulieren en losse, verkreukte bonnen. Misschien klinkt deze chaos bekend in de oren! Dit is verleden tijd met de inzet van Elvy Declaratieverwerking: declaraties snel indienen via de app, overzichtelijk fiatteren en geautomatiseerd verwerken. 

Maar zien is geloven! Volg ons webinar over Elvy Declaratieverwerking op dinsdag 22 november om te ontdekken wat onze software jouw organisatie oplevert.

Tijdens dit webinar ontdek je alle mogelijkheden van Elvy Declaratieverwerking. Vincent Buijs van Elvy demonstreert de diverse functionaliteiten: van het indienen van declaraties met de app tot het verwerken richting de financiële administratie.

Tip: verhinderd, maar toch nieuwsgierig? Alle aanmeldingen ontvangen de opname na afloop!

Inschrijven

Een eerste blik op de Elvy app

Een declaratie-app biedt nóg meer efficiëntie. Maak meteen een foto van de bon en voer alle gegevens in, gebaseerd op de velden uit jouw financiële administratie. Maar we horen je denken: hoe ziet die app er dan uit? In deze video laten we zien hoe je declaraties indient met de app.

 

Download het whitepaper ‘Digitaliseer en automatiseer het declaratieproces’

Whitepaper Digitaliseer en automatiseer het declaratieprocesJe bent niet de enige die deze uitdaging heeft: uit het benchmarkonderzoek blijkt dat 60% hulp kan gebruiken bij het maken van een plan om o.a. het declaratieproces te optimaliseren. Reden voor ons om een whitepaper te creëren.

In dit whitepaper staan de voordelen van het digitaliseren en automatiseren van het declaratieproces, delen we een checklist om de noodzaak van optimalisatie te bepalen én geven we praktische handvatten om de volgende stap te zetten.

Download het whitepaper

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense