Logistieke software

Bent u op zoek naar software die uw bedrijfsprocessen helder in kaart bent, logistieke software die ervoor zorgt dat u geld en tijd bespaart? Kies dan voor een systeem waar u de komende jaren mee vooruit kunt.

Als u toe bent aan de volgende stap voor uw onderneming, komt software hoe dan ook in beeld. U wilt goed geïnformeerd een beslissing nemen en het liefst ervaringen van anderen gebruiken om zelf een keus te maken. Laat ons u adviseren over een geschikt ERP systeem voor uw logistiek.

Goed ERP-systeem voor logistiek

Als u een ambitieus bedrijf in het MKB bent, weet u precies waar de knelpunten binnen uw bedrijf zitten. Vaak kan goede logistieke software een oplossing bieden voor de uitdagingen die u dagelijks tegenkomt en waar uw collega’s tegenaan lopen.

We laten u graag kennismaken met de voordelen van SAP Business One en KCS Wholesale. Beide systemen zijn gebruiksvriendelijk en hebben hun succes bewezen in de praktijk. Maar welke van de twee voor uw bedrijf de beste optie is? Daarvoor hebben we uw kennis van uw bedrijf nodig.

Combineer uw kennis met onze ervaring. 

Onze werkwijze

Functionaliteiten logistieke software

Om uw logistieke processen in goede banen te leiden, verwacht u functionaliteiten waar u echt iets aan heeft. Voorraadbeheer speelt een belangrijke rol, maar ook real-time inzicht en kunnen werken in de Cloud. Functionaliteiten als warehousing en verladingen maken uw bedrijfsvoering eenvoudiger, en vanzelfsprekend is CRM geïntegreerd.

Ja, ik ben benieuwd naar logistieke functionaliteiten

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK   Demo aanvragen

Waarom Logres als softwarepartner

Als u met nieuwe logistieke software gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare partner. Iemand met kennis van zaken, die u gedegen advies kan geven en weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.

Met Logres, bent u verzekerd van het volgende:

  • Uw bedrijf is ons uitgangspunt.
  • We hebben ervaring.
  • We hebben een no-nonsense mentaliteit en houden van aanpakken.
  • We blijven beschikbaar.

Maar waarom ú voor Logres kiest? Drink een kop koffie met ons en beslis het zelf.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK   Demo aanvragen

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense