Magazijnbeheer software

Met goede magazijnbeheer software bespaart u tijd en geld. U heeft immers direct inzicht in uw voorraad en het kan de kans op fouten verkleinen. Maar welke software kiest u dan? Het is belangrijk om magazijnbeheer software te kiezen die bij uw bedrijf past. 

Magazijnbeheer kan een ingewikkeld proces zijn, goede software maakt dit proces inzichtelijk. U wilt bijvoorbeeld graag real-time inzicht in uw voorraad om geen onnodig werk te doen met picken en verpakken. Logres biedt u de keuze tussen twee verschillende software systemen: SAP Business One en Unit4 Multivers Groothandel.

Om u van goed advies te kunnen voorzien met welke software uw bedrijf het meeste voordeel kan behalen, leren we uw onderneming graag beter kennen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Meer weten over de voordelen van magazijnbeheer software van SAP Business One en Unit4 Multivers Groothandel? Lees dan verder.

Magazijnbeheer software van SAP Business One

Effectiever informatie verwerken en zo tot betere beslissingen kunnen nemen: met SAP Business One wordt dit mogelijk voor zowel manager als medewerker. Met de magazijnbeheer software van SAP Business One heeft u al uw benodigde informatie op één scherm door het aanmaken van persoonlijke schermopbouw. Denk hierbij aan klantenbeheer (CRM), financiën, rapportages en het beheer van uw magazijn.

Meer efficiëntie

Doordat alle gegevens centraal zijn opgeslagen, kunt u veel efficiënter te werk gaan. De juiste informatie wordt snel aan de juiste persoon bezorgd en u vermijdt overbodige gegevensinvoer. Daarnaast kunt u meer omzet genereren doordat u met de real-time informatie makkelijker nieuwe verkoopkansen ontdekt.

Meer weten over de voordelen en mogelijkheden met SAP Business One?
Bekijk de complete pdf over SAP Business One

Magazijnbeheer software Unit4 Multivers Groothandel

Inkoop, verkoop en logistiek zijn de drie bepalende factoren voor uw voorraad. Wilt u hier optimaal inzicht in? Dan is Unit4 Multivers Groothandel waarschijnlijk het magazijnbeheer software systeem dat u zoekt. De standaardmodules alleen al bieden u alle logistieke functionaliteiten die voor een groothandel essentieel zijn, zoals: het volgen van containers met inkooporders, warehousemanagement, verladingen en meer. Bekijk de functionaliteiten van Unit4 Multivers Groothandel.

Patrick de Kleijn, directeur van Riverdale en gebruiker van Unit4 Multivers Groothandel, deelt zijn ervaring met magazijnbeheer software:

“Dankzij Unit4 Multivers Groothandel kan Riverdale nu vertrouwen op een voorraad. Naast de behaalde tijdwinst is het aanzienlijk minder foutgevoelig.”

Meer weten over zijn ervaring met Unit4 Multivers Groothandel? Bekijk de video.

De beste magazijnbeheer software voor u

Twijfelt u aan welke software het meest geschikt is voor uw bedrijf of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Uiteraard denken wij graag met u mee. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

Neem contact op