Magazijnbeheer software

Met goede magazijnbeheer software bespaart u tijd en geld. U heeft immers direct inzicht in uw voorraad en het kan de kans op fouten verkleinen. Maar welke software kiest u dan? Het is belangrijk om magazijnbeheer software te kiezen die bij uw bedrijf past. 

Magazijnbeheer kan een ingewikkeld proces zijn, goede software maakt dit proces inzichtelijk. U wilt bijvoorbeeld graag real-time inzicht in uw voorraad om geen onnodig werk te doen met picken en verpakken. Logres biedt u de keuze tussen twee verschillende software systemen: SAP Business One en Wholesale ERP.

Om u van goed advies te kunnen voorzien met welke software uw bedrijf het meeste voordeel kan behalen, leren we uw onderneming graag beter kennen.

Maak een afspraak

Magazijnbeheer software van SAP Business One

Effectiever informatie verwerken en zo tot betere beslissingen kunnen nemen: met SAP Business One wordt dit mogelijk voor zowel manager als medewerker. Met de magazijnbeheer software van SAP Business One heeft u al uw benodigde informatie op één scherm door het aanmaken van persoonlijke schermopbouw. Denk hierbij aan klantenbeheer (CRM), financiën, rapportages en het beheer van uw magazijn.

De medewerkers van Logres begrijpen waar we heen willen, en zijnbereid om zich echt in onze productie te verdiepen

Michael de Pagter
Technibear

Scannen

Veel magazijnen en distributiecentra maken gebruik van aanvullende software om hun ingaande en uitgaande goederen te controleren. Wanneer u gebruik maakt van SAP Business One kunt u dit allemaal in één programma doen. Met de handige Resolv Mobility add-on kunt u uw goederenstroom controleren met behulp van een simpele scan-app op de mobiele telefoon of tablet. Lees meer over dit onderdeel op de pagina Resolv Mobility.

Meer efficiëntie

Doordat alle gegevens centraal zijn opgeslagen, kunt u veel efficiënter te werk gaan. De juiste informatie wordt snel aan de juiste persoon bezorgd en u vermijdt overbodige gegevensinvoer. Daarnaast kunt u meer omzet genereren doordat u met de real-time informatie makkelijker nieuwe verkoopkansen ontdekt.

Meer weten over de voordelen en mogelijkheden van de magazijnbeheer software van SAP Business One?
Neem contact op

Magazijnbeheer software van Wholesale ERP

Inkoop, verkoop en logistiek zijn de drie bepalende factoren voor uw voorraad. Wilt u hier optimaal inzicht in? Dan is Wholesale ERP waarschijnlijk het magazijnbeheer software systeem dat u zoekt. De standaardmodules alleen al bieden u alle logistieke functionaliteiten die voor een groothandel essentieel zijn, zoals: het volgen van containers met inkooporders, warehousemanagement, verladingen en meer. Bekijk de functionaliteiten van Wholesale ERP.

Ervaringen

Patrick de Kleijn, directeur van Riverdale en gebruiker van Wholesale ERP, deelt zijn ervaring met magazijnbeheer software:

“Dankzij Wholesale ERP kan Riverdale nu vertrouwen op een voorraad. Naast de behaalde tijdwinst is het aanzienlijk minder foutgevoelig.”

Meer weten over zijn ervaring met Wholesale ERP? Bekijk de video.

De beste magazijnbeheer software voor u

Twijfelt u aan welke software het meest geschikt is voor uw bedrijf of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Uiteraard denken wij graag met u mee. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

Neem contact op

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak