Financieel

Als financial controller wilt zoveel mogelijk grip hebben op alle financiële processen in uw bedrijf.

Met SAP Business One digitaliseert u handmatige werkzaamheden. Daardoor worden er minder fouten gemaakt, krijgt u realtime inzicht in de financiën en kunnen marges worden verkleind.

Over SAP Business One

SAP Business One financieel management

Totale controle over uw financiën

SAP Business One heeft alle functionaliteiten binnen handbereik waarmee u uw financiele administratie beheert en stroomlijnt. U automatiseert dagelijkse boekhoudtaken zoals invoering van grootboek- en journaalposten. Ook belastingberekeningen en transacties in verschillende valuta’s worden automatisch voor u uitgevoerd.

In het pakket kunt al uw bankzaken regelen, inclusief de verwerking van rekeningafschriften, betalingen en de uitvoering van rekeningcontroles. Daarnaast kunt u de cashflow beheren, budgetten monitoren en geplande en daadwerkelijke cijfers vergelijken. Zo ziet u op ieder moment hoe uw bedrijf ervoor staat.

Door uw financiële taken realtime te integreren met andere bedrijfsprocessen zoals inkoop en verkoop kunt u transacties sneller uitvoeren en beter zicht krijgen in uw cashflow.

Video SAP Business One 10.0 Verbeteringen in financieel beheer

Deze video “Verbeteringen financieel beheer” in SAP Business One 10.0 introduceert verbeteringen aan de boekingsperiode, uitgebreide journaalpost opmerkingen en doorklikken naar G/L Rekeningen.

Blogs over SAP Business One Financieel

SAP Business One Sales App

De SalesApp brengt sales, administratie en projectmanagement dichter bij elkaar

U kent het wel: de salesmanager verkoopt een mooie opdracht aan een mooie prospect. Helaas wordt niet alles even netjes genoteerd, waardoor u over een aantal zaken in het duister tast met alle gevolgen van dien. Klinkt bekend?
Lees verder

Webinar: Elvy Factuurverwerking geïntegreerd met SAP Business One

Samen met onze partner Elvy organiseren we aanstaande donderdag 3 juni om 13.30 uur een gratis webinar waarin je kennismaakt met alle mogelijkheden van Elvy Factuurverwerking geïntegreerd met SAP Business One. Meld je snel aan!
Lees verder

Webinar 25 november: Meer grip met Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering i.c.m. SAP Business One

Verwerkt u facturen nog handmatig en heeft u archiefkasten vol opgeslagen documenten? Ervaar de oplossingen van Elvy en creëer meer inzicht, controle en efficiëntie op uw financiële processen!
Lees verder
Bekijk alle berichten

Aanvullende add-ons voor Financieel

Hoewel SAP Business One alle basisonderdelen die nodig zijn voor effectief financieel beheer al in zich heeft, zijn er nog wat aanvullende add-ons beschikbaar die een financieel controller het leven makkelijker kunnen maken.

Elvy

Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.
Elvy

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense