Analyses en rapporten

Zorg ervoor dat uw werknemers snellere, slimmere en goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen door alle belangrijke informatie vast te leggen, te koppelen en realtimee beschikbaar te maken.

Onderdelen

Functionaliteiten voor uw analyses en rapporten

Opstellen en aanpassen van rapporten

Op basis van gegevens uit meerdere bronnen nieuwe rapporten opstellen en bestaande rapporten aanpassen, in diverse lay-outs, zonder dat u diepgaande IT-kennis in huis hoeft te hebben.

Interactieve analyse

Rapporten opstellen met behulp van standaard MS Excel-functies zodat u uw bedrijf vanuit nieuwe invalshoeken kunt bezien.

Intuïtieve tools

Slepen en koppelen, inzoomfunctionaliteiten, zoekhulp en op workflow gebaseerde waarschuwingen.

Analyses met voorgedefinieerde KPI's

Analyses met voorgedefinieerde KPI's helpen u met het percentage tijdige leveringen en de vijf beste verkoopmedewerkers te identificeren.

Visualisatie

Verbeter uw rapporten met krachtige visualisatie door integratie van SAP Lumira voor SAP Business One.

Wat doet SAP Business One voor u?

Een duidelijk beeld van uw bedrijf met analyses en rapporten

SAP Business One biedt krachtige analyse- en rapportagetools. Het softwarepakket bevat een aanvullende en volledig geïntegreerde versie van SAP Crystal Reports voor SAP Business One. Zo kunt u gegevens uit meerdere bronnen verzamelen en tijdig nauwkeurige rapporten genereren op basis van gegevens uit het hele bedrijf.

U kunt kiezen uit tal van rapportvormen en per gebruiker de toegang tot getoonde informatie bepalen. Dankzij de technologie van SAP HANA profiteert u van in-memory computing voor analyses en rapporten. Dat betekent dat u real-time toegang krijgt tot voorgedefinieerde dashboards, rapporten en productiviteitstools om zo goede en juiste besluiten te kunnen nemen.

U kunt zonder technische training formulieren en queries aanpassen aan uw specifieke eisen. U kunt ook instellingen configureren voor het definiëren van wisselkoersen, autorisatieparameters instellen en import- en exportfuncties creëren voor interne post, e-mail en data.

Video

SAP Business One: Analyses en rapporten

In SAP Business One kunt u dashboards en rapporten maken die inzicht geven in alle bedrijfsonderdelen. Dankzij de intuïtieve en interactieve inzoomfunctionaliteit krijgt u antwoord op de meest dringende vragen.

Medewerkers kunnen sneller inspelen op klantbehoeften en managers kunnen inkomsten, kosten en cashflows nauwkeurig volgen om de performance te controleren en onmiddellijk maatregelen te nemen.