Financieel

Als financial controller wilt zoveel mogelijk grip hebben op alle financiële processen in uw bedrijf.

Met SAP Business One digitaliseert u handmatige werkzaamheden. Daardoor worden er minder fouten gemaakt, krijgt u realtime inzicht in de financiën en kunnen marges worden verkleind.

Onderdelen

Functionaliteiten voor uw boekhoudafdeling

Accountancy

Voer alle boekhoudkundige processen automatisch uit, inclusief journaalposten, debiteuren en crediteuren.

Controlling

Beheer de cashflow, traceer vaste activa, controleer budgetten en bewaak projectkosten op een nauwkeurigere en efficiëntere manier.

Beheer van vaste activa

Maak het beheer van uw vaste activa eenvoudiger met een virtuele functie, zodat de gegevens niet steeds opnieuw met de hand moeten worden ingevoerd.

Banktransacties en reconciliatie

Verwerk alle reconciliaties, bankafschriften en betalingen sneller en maak daarbij gebruik van verschillende betalingsmethoden, zoals contante betalingen, overschrijvingen en cheques.

Financiële rapportage en analyse

Maak standaardrapporten of rapporten op maat op basis van realtime gegevens en verbeter de plannings- en auditprocessen.

Wat doet SAP Business One voor u?

Totale controle over uw financiën

SAP Business One heeft alle functionaliteiten binnen handbereik waarmee u uw financiele administratie beheert en stroomlijnt. U automatiseert dagelijkse boekhoudtaken zoals invoering van grootboek- en journaalposten. Ook belastingberekeningen en transacties in verschillende valuta’s worden automatisch voor u uitgevoerd.

In het pakket kunt al uw bankzaken regelen, inclusief de verwerking van rekeningafschriften, betalingen en de uitvoering van rekeningcontroles. Daarnaast kunt u de cashflow beheren, budgetten monitoren en geplande en daadwerkelijke cijfers vergelijken. Zo ziet u op ieder moment hoe uw bedrijf ervoor staat.

Door uw financiële taken realtime te integreren met andere bedrijfsprocessen zoals inkoop en verkoop kunt u transacties sneller uitvoeren en beter zicht krijgen in uw cashflow.

Video

SAP Business One 10.0 Verbeteringen in financieel beheer

Deze video “Verbeteringen financieel beheer” in SAP Business One 10.0 introduceert verbeteringen aan de boekingsperiode, uitgebreide journaalpost opmerkingen en doorklikken naar G/L Rekeningen.

Aanvullende add-ons voor Financieel

Hoewel SAP Business One alle basisonderdelen die nodig zijn voor effectief financieel beheer al in zich heeft, zijn er nog wat aanvullende add-ons beschikbaar die een financieel controller het leven makkelijker kunnen maken.
  • Elvy

    Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.

    Elvy