Sales

Werkt u in de binnendienst of buitendienst als verkoper of salesmanager? Dan is SAP Business One uw toevlucht voor het alle administratie rondom offertes, prijsafspraken en alle andere klantgegevens.

Met de SAP Business One Sales App schiet u vanuit elke locatie eenvoudig offertes in het systeem en krijgt u realtime inzicht in lopende offertes en opdrachten.

Onderdelen

Functionaliteiten voor uw salesafdeling

Verkoop

Verkoop- en opportunity-management - volgen kansen en activiteiten, van het eerste contact tot en met de verkoop zelf.

Beheer van marketingcampagnes

Creëer, beheer en analyseer alle marketingactiviteiten vanuit één centrale plek.

Klantenadministratie

Sla alle belangrijke klantgegevens op, op één centrale plek. Synchroniseer en beheer contactgegevens van klanten die opgeslagen zijn in Microsoft Outlook. Lees meer...

Servicemanagement

Beheer garanties en servicecontracten effectief en zorg voor een snelle invoer en afhandeling van serviceverzoeken

Rapportages en analyses

Stel gedetailleerde rapporten op over alle aspecten van het verkoopproces, inclusief omzetprognoses en pijplijnanalyses, met behulp van tijdbesparende templates.

SalesApp

Beheer uw verkoopgegevens vanuit elke plek in de wereld met de mobiele app SAP Business One Sales. Meer informatie

Wat doet SAP Business One voor u?

Een trouw klantenbestand realiseren

Het aantrekken van nieuwe klanten is belangrijk, maar het uitnutten van bestaande klantrelaties is minstens net zo belangrijk.

SAP Business One geeft salesmanagers de tools in handen om op doeltreffende wijze te grip te krijgen op alle aspecten van het verkoopproces, van het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop, service en ondersteuning.

De geïntegreerde functionaliteit geeft u een compleet overzicht van prospects en huidige klanten, zodat u beter kunt inspelen op hun behoeften. Hierdoor kunt u van prospects trouwe klanten maken, uw omzet en winstgevendheid vergroten en heel belangrijk: de klanttevredenheid maximaliseren.

Video

SAP Business One Sales App

De SAP Business One Sales, app voor iOS biedt directe toegang tot de meest relevante bedrijfsinformatie voor Sales Managers vanaf elke locatie.

Verkopers kunnen hun verkoopactiviteiten er in afhandelen en op de hoogte blijven van wat er gaande is op de werkvloer.

Aanvullende add-ons voor Sales

Hoewel SAP Business One alle basisonderdelen die nodig zijn voor sales en relatiebeheer al in zich heeft, zijn er nog wat aanvullende add-ons beschikbaar die een sales manager het leven makkelijker kunnen maken.
  • Sana Commerce

    Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met SAP ERP, SAP B1 en Hana.

    Sana Commerce
  • CRM for Outlook (Boyum IT)

    SAP Business One koppelen aan uw Outlook-accounts biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat de communicatie met uw klanten en leveranciers gekoppeld wordt aan hun bestellingen en de te ontvangen leveringen.

    CRM for Outlook (Boyum IT)