Logres brengt meeste nieuwe klanten binnen voor SAP

Vorige maand won Logres al de Net New Names Reseller of the Year-award voor SAP Business One in Nederland. Maar afgelopen dinsdag werd ook de Net New Names-award van SAP Nederland in de wacht gesleept. Logres is de partij die de meeste nieuwe namen én de meeste omzet uit nieuwe klanten binnenhaalt.

Ook in 2018 en 2017 ging de award voor Net New Names al naar Logres toe. Logres is daarmee voor SAP een belangrijke speler voor de verovering van de Nederlandse markt.

Logres is voor SAP een belangrijke speler voor de verovering van de Nederlandse markt.

Voor klanten van Logres betekent het winnen van de award een nieuwe bevestiging van de ruime ervaring die Logres Business Solutions heeft met het implementeren van SAP Business One. De consultants van Logres voeren deze implementatie jaarlijks tientallen keren uit bij vele groothandels, producenten en bedrijven in de procesindustrie.

Ruime kennis

De ervaring van Logres is cruciaal voor bedrijven waar de implementatie van een nieuw ERP-pakket de nodige uitdagingen met zich meebrengt.

Dankzij de ruime kennis van SAP Business One, aanvullende add-ons en de mogelijkheid om koppelingen op maat te realiseren kan Logres Business Solutions bedrijven snel en effectief helpen met hun nieuwe ERP-pakket.

De blijvende ondersteuning van een goed bereikbare helpdesk is daarbij een belangrijke plus voor bedrijven die met Logres in zee gaan.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense