SAP Business One HANA

Sap Business One HANA (High Performance ANalytic Appliance) is een revolutionair nieuwe manier van gegevensopslag. Door deze zogenaamde in-memory computingdatabase is SAP Business One veel sneller dan andere ERP-systemen.

Het verschil tussen de zogenaamde in-memory database van SAP HANA en reguliere SQL-databases is revolutionair. In traditionele SQL-databases moet informatie eerst uit de database worden gehaald en – na bewerking-  vervolgens worden opgeslagen.

Werkt u in SAP Business One HANA, dan werkt u direct in het HANA-geheugen die als een schil die over de database heen ligt. U bekijkt hierin altijd de meest actuele data en doet bewerkingen, zonder dat u last heeft van synchronisatie of opslag-tijd.

SAP HANA is daarnaast schaalbaar en verwerkt gemakkelijk grote hoeveelheden gegevens. U kunt dus een groot aantal gebruikers toegang verlenen tot de applicatie zonder dat de prestaties van SAP Business One daardoor in het gedrang komen.

Voordelen van SAP Business One HANA

Het real-time tonen en bewerken  van gegevens heeft enkele grote voordelen voor SAP-gebruikers. Enkele praktische voorbeelden:

  • Alle gegevens die u opvraagt zijn 100% actueel. SAP Business One HANA toont u dashboards die aangepast worden terwijl u kijkt. U neemt business beslissingen dus niet op basis van de data van gisteren, maar op basis van de data op dit moment.
  • Wanneer u een order intypt, ziet u terwijl u nog aan het typen bent of dit product op voorraad is – en zo nee, wanneer dit product verwacht wordt.
  • Dankzij real-time inzicht in de voorraad kunt u uw vooraad beperken tot het hoogstnoodzakelijke. Wanneer u een order over drie weken moet uitleveren hoeft u deze bijvoorbeeld niet eerder te bestellen dan hoogst noodzakelijk. Dit brengt grote financiële voordelen met zich mee.
  • Met SAP HANA heeft u real-time inzicht in uw cashflow. U kunt het cashflow-overzicht echter met hetzelfde gemak aanpassen naar een andere periode, zowel in het verleden als in de toekomst. Wilt u weten of u een bepaalde grote uitgave over drie maanden kunt doen? SAP HANA vertelt het u op basis van uw cashflow over drie maanden.

Kortom: niet alleen is het gebruikersgemak van SAP HANA is groter dan bij traditionele ERP-pakketten, uw gehele business profiteert van real-time inzicht. Niet alleen bespaart u direct geld en tijd door de invoer van een nieuw ERP-systeem: met SAP HANA kunt ook problemen in de toekomst aan zien komen en tijdig ondervangen.

Met SAP HANA kunt zelfs problemen in de toekomst aan zien komen en tijdig ondervangen.

Hebt vragen over het gebruik van SAP Business One HANA? Wilt u graag een demonstratie?
Neem dan
contact met ons op. 

Contact

SAP HANA Enterprise Search

Een bijkomende extra functionaliteit van SAP HANA is de Enterprise Search-functie. Dankzij de in-memory database van SAP functioneert de zoekfunctie vele malen sneller dan de zoekfunctie van traditionele ERP-pakketten. Daarnaast toont de Enterprise Search u ook betere resultaten.

Vergelijk het met de zoekresultatenpagina van Google. Of u nu een serienummer, batchnummer, factuurnummer, referentienummer of zoekwoord in toetst: u krijgt altijd direct de juiste resultaten, in volgorde van relevantie voor u. Zelfs als u een typfoutje maakt zal SAP HANA u toch de juiste resultaten laten zien.

Zelfs als u een typfoutje maakt zal SAP HANA u toch de juiste resultaten laten zien.

 U ziet niet alleen de titels van bestanden die u mogelijk zoekt: u ziet ook een paar regels van de inhoud ervan zodat u direct kunt beoordelen of dit het bestand is waar u naar op zoek bent. De getoonde resultaten kunt u bovendien direct filteren op type en bereik.

Tijd voor een ERP-systeem die u real-time inzicht geeft? Neem contact op! 

Contact

 

Bekijk alle ERP-modules hier.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense