wholesale ordermanagement

Wholesale Ordermanagement: pdf-orders inlezen vanuit de mail

Krijgt u veel orders in pdf-formaat binnen? Dan bent u veel tijd kwijt aan het inscannen en / of overtypen van deze orders. Dat kan sneller! Met Wholesale Ordermanagement worden pdf-orders automatisch vanuit uw mail in Wholesale gezet.

Automatische scanoplossingen voor orders of facturen zijn niet nieuw in de wereld van ERP-systemen. Echter: veelal wordt daarbij gebruik gemaakt van de (verouderde) “platte OCR-techniek”.

Deze techniek werkt vooral goed na enkele jaren van gebruik, omdat er een relatief lange leercurve is. Dat betekent dat u de eerste jaren bent u nog veel tijd kwijt aan het controleren van de ingescande documenten.

Geen scanner, maar een robot

Wholesale Ordermanagement werkt niet met OCR, maar met de zogenaamde CIM robot. Deze revolutionaire nieuwe techniek werkt vanaf het eerste moment een stuk beter dan OCR.

De robot pikt de order op uit uw mailbox, haalt alle noodzakelijke gegevens eruit en verwerkt deze automatisch in KCS Wholesale. Ook het oorspronkelijke e-mailbericht met bijlage wordt getoond en gekoppeld aan de verkooporder.

U bent dus nog minder tijd kwijt omdat u de order niet zelf hoeft in te voeren om te scannen naar uw ERP-pakket. Daarnaast maakt de CIM robot weinig fouten: u zult merken dat u op de kwaliteit van de ingevoerde orders vertrouwen kan.

Bovendien wordt de functionaliteit voortdurend doorontwikkeld, zodat in de toekomst ook andere formaten dan pdf alleen kunnen worden ingelezen.

Tijdsbesparing

Hoeveel tijd kunt u besparen door de inzet van Wholesale Ordermanagement? Onze adviseur rekent het graag voor u voor. Neem contact met ons op om te kijken of deze oplossing voor u zou kunnen werken.

Lees ook de brochure

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense