Projectbeheer

Projecten managen waar veel medewerkers bij betrokken zijn kan bijzonder lastig zijn. Gegevens zijn verspreid over verschillende desktops en de communicatie tussen teamleden blijft beperkt. Dit kan uw projecten en bedrijfsactiviteiten in gevaar brengen. Daarom heeft SAP Business One heeft een module die volledig gewijd is aan projectbeheer.

Eigenschappen

Functionaliteiten voor uw projectbeheer

In een oogopslag overzicht

SAP Business One Projectbeheer centraliseert alle informatie met betrekking tot een project, of die nu afkomstig is van interne en externe bronnen, en biedt projectmanagers een globaal overzicht van de activiteiten.

Dit omvat de huidige projectstatus, de mate van realisatie, de gegenereerde inkomsten en uitgaven.

Financiële controle

Financiën spelen een belangrijke rol bij projectbeheer. Daarom zijn de modules Projectbeheer en Financieel nauw gekoppeld.

Niet alleen heeft u daardoor goed overzicht op de financiële gezondheid van uw projecten, maar ook worden wijzigingen die te maken hebben met financien én projectbeheer (zoals transacties) voorgesteld als toevoeging.

Structuur in uw projecten

Het is makkelijk om ongeorganiseerd te raken bij het beheren en uitvoeren van projecten. Daarom kunt u in SAP Business One een heldere structuur aan uw projecten geven.

Elk project kan worden opgedeeld in meerdere subprojecten met daarin specifieke taken en onderlinge afhankelijkheidsrelaties. Zo houdt u overzicht!

De voortgang monitoren

Het idee van de module Projectbeheer is u de tools in handen te geven voor optimale projectbeheersing. U kunt daarom voor elke taak een lijst van openstaande punten en gerelateerde oplossingen opstellen en bijhouden.

Daarnaast kunt u alle bestanden met betrekking tot bepaalde taken hieraan koppelen, zoals inkoopbestanden, verkoopbestanden, voorraadverschuivingen en productieorders.

Wat doet SAP Business One voor u?

Plannen, uitvoeren en controleren vanaf één plek.

SAP Business One maakt u het werk gemakkelijker door alle projectgerelateerde transacties, documenten en taken te centraliseren en stelt u in staat uw projectgerelateerde activiteiten op één plaats te beheren. Dat is inclusief tracering, analyse en het genereren van winst- en verliesoverzichten tijdens de uitvoering.

Video

SAP Business One Projectbeheer module

Bekijk de nieuwe projectmanagementfunctie in SAP Business One 10.0, die zowel financiële als projectmanagementgegevens in één oplossing combineert en alle projectgerelateerde transacties, documenten, resources en activiteiten op één plaats centraliseert.

Aanvullende add-ons voor projectbeheer

Hoewel SAP Business One alle basisonderdelen die nodig zijn voor projectbeheer al in zich heeft, zijn er nog wat aanvullende add-ons beschikbaar die een projectmanager het leven makkelijker kan maken.
  • Boyum IT Solutions

    Zeventig procent van de MKB-bedrijven worstelt ermee om de beschikbare tijd zo effectief mogelijk te besteden. Vaak wordt productiviteitsverlies veroorzaakt door slechte tools die niet zijn aangepast op de specifieke behoeften van de klant. Boyum is dé handige add-on van SAP Business One die dit probleem in één keer oplost.

    Boyum IT Solutions
  • vPlan

    Een strakke planning is voor elk bedrijf van levensbelang. SAP Business One levert u de nodige input voor een goede planning, maar wat als u deze informatie geautomatiseerd in uw planningssoftware kunt laten binnenlopen? Maak kennis met vPlan!

    vPlan