SAP Business One consultant: hoe onze mensen uw bedrijf verder kunnen helpen

Let op: dit is de pagina over SAP Business One consultants. Wilt u meer informatie over SAP Business One als ERP-pakket? Klik dan hier: SAP Business One. Ben je op zoek naar een vacature SAP consultant? Kijk dan snel hier.

Wanneer u werkt met SAP Business One of overweegt dit systeem in gebruik te nemen, hebt u een SAP Business One consultant nodig. Logres Business Solutions heeft een team van ervaren consultants die uw bedrijf verder kunnen helpen.

SAP Business One is het ideale ERP-pakket voor het MKB. Logres Business Solutions implementeert dit system al jaren met veel succes.

Ook leveren wij support voor bedrijven die al met SAP Business One werken. Van tijd tot tijd hebben zij behoefte aan nieuwe modules, koppelingen of add-ons. De consultants van Logres kunnen dan helpen.

Hands-on

Onze consultants zijn van nature hands-on. Bij Logres heerst een mentaliteit van stevig aanpakken en hard werken.

Bij Logres heerst een mentaliteit van stevig aanpakken en hard werken.

Onze consultants helpen u op een uiterst pragmatische wijze om uw bedrijf efficiënter en slagvaardiger te maken. Dat doen zij bovendien op een vriendelijke, hulpvaardige en transparante manier.

Onze werkwijze

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. De werkwijze van onze SAP Business One consultants is dan ook helder en beproefd. We werken altijd zoveel mogelijk samen met u om tot het beste resultaat te komen. De volgende vijf stappen zullen altijd terugkomen tijdens een implementatietraject:

 1. Kennismaking
  Een prettige samenwerking begint met vertrouwen. Graag willen we u en uw bedrijf dus beter leren kennen. We luisteren naar uw verhaal en kijken of we het met elkaar zien zitten.
 2. Demonstratie
  Na de kennismaking gaan onze consultants terug met ‘huiswerk’. We bereiden een presentatie voor van hoe wij u als klant denken te kunnen helpen. In deze demonstratie vertellen zij niet alleen wat de bedoeling is, maar tonen zij ook hoe ze het voor zich zien.
 3. Proof of concept (optioneel)
  Wilt u meer zekerheid? Geen probleem. Desgewenst kunnen wij een een proof-of-concept maken. Onze SAP Business One consultant werkt dan een onderwerp naar keuze verder uit. Hij verdiept zich in uw situatie, toetst verschillende onderdelen en presenteert u vervolgens de resultaten.
 4. Business Blueprint
  In de Business Blueprint brengen wij de processen van uw bedrijf in kaart (voor zover u dat zelf nog niet gedaan had) en leggen die tegen het ERP-pakket van uw keuze aan. We beantwoorden de vraag: hoe past uw werkwijze het best in onze ERP-pakketten en welke inrichtingskeuzes moeten er gemaakt worden?De Business Blueprint kan gelden als start van het implementatietraject, maar kan ook eventueel los bij ons afgenomen worden, zodat u 100% zeker weet dat u de juiste keuze genomen hebt, voordat u akkoord gaat met de volledige implementatie.
 5. Implementatie
  Tijdens een implementatietraject is uw SAP Business One consultant uw steun en toeverlaat. Hij houdt de grote lijnen in de gaten, terwijl onze developers voor de praktische uitvoering zorgen.
 6. Voortdurende ondersteuning door onze Supportdesk
  Is het traject afgerond dan draagt de SAP Business One consultant de ondersteuning over aan de collega’s van de Supportdesk. Echter: hij of zij blijft bereikbaar voor advies en ondersteuning.

Meer over onze werkwijze

 

https://www.youtube.com/watch?v=sohPm-HS0vI

 


sap business one consultant

Logres: SAP Business One Gold Partner

Als bedrijf hebben wij de SAP Business One Gold Partner status. Dat betekent dat wij de juiste mensen en ervaring in huis hebben om u op een efficiënte wijze te helpen. Lees hier meer over deze status.

Wilt u graag eens doorpraten met één van onze SAP Business One consultants? Neem dan contact met ons op.

Plan adviesgesprek    Bel mij terug

Ben je op zoek naar een baan als SAP Business One consultant? Kijk dan snel bij onze vacatures!

 

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense