ProcessForce

ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One. Deze combinatie biedt u het beste van twee werelden: de kracht en de zekerheid van SAP en praktische softwarefunctionaliteiten die u als producent dagelijks gebruikt.

Heeft u SAP Business One als ERP-systeem of overweegt u binnenkort over te stappen? Dan is ProcessForce hét softwarepakket met alle aanvullende functionaliteiten die u als producent nodig heeft.

Als producent hebt u te maken met materialen, mensen en machines die in perfecte harmonie moeten zijn voor het optimale productieproces. ProcessForce bewaakt deze harmonie door nauwkeurig vast te leggen wat voor u van belang is.

Op basis van de gegevens die het systeem binnen krijgt is het in staat potentiële fouten te corrigeren en problemen te voorkomen.

Wanneer uw productiefaciliteit verregaand geautomatiseerd is, wilt u dat uw software daarbij aansluit.

Wanneer uw productiefaciliteit verregaand geautomatiseerd is, wilt u immers dat uw software daarbij aansluit. Ook uw software moet de kans op menselijke fouten elimineren en zoveel mogelijk automatisch aangeven wat er nodig is en op welk moment.

Video

Processforce in 45 seconden

ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

Deze combinatie biedt u het beste van twee werelden: de kracht en de zekerheid van SAP en praktische softwarefunctionaliteiten die u als producent dagelijks gebruikt.

Volledig geïntegreerd in SAP Business One

Juist omdat uw business verschilt van die van andere branches wilt u SAP Business One kunnen afstemmen op uw eigen workflow. Geen software doet dat zo slim en vloeiend als ProcessForce.

ProcessForce voelt niet als “extra software”: het pakket is zodanig geïntegreerd dat u zelf niet in de gaten hebt of u zich nog in basis van SAP Business One bevindt of dat u naar een scherm uit ProcessForce aan het kijken bent.

Segmenten

Wat is uw business?

Advies nodig?

Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ProcessForce voor uw business. Vraag een demo aan!

Sap Business One consultant
Brochures

Download onze brochures

     

     

Functionaliteiten

Speciaal voor procesfabrikanten

Bill of Materials

Beheer en wijzig de recepturen van uw producten. Laat het ene ingrediënt (percentueel) afhankelijk zijn van het andere en hou rekening met externe factoren zoals vervlieging van grondstoffen.

Scheduling

Combineer mensen, materialen en machines op zo’n manier dat u op de meeste efficiënte wijze produceert. Hou rekening met de schoonmaak en stel-tijden van uw productielijnen, laat uw software slim combineren met productiebatches.

Kwaliteitscontrole

Als producent hebt u te maken met strenge kwaliteitseisen. Combineer verschillende controles en bepaal hoe intensief de steekproeven zijn. Hanteer marges en blokkeer de voortgang van het product wanneer er fouten gevonden zijn.

Batch traceability

Wanneer er klachten komen over uw product wilt u exact weten van welke batch dit product afkomstig was, of ook andere klanten dit product hebben ontvangen en welke toeleveranciers u de ingrediënten voor het product hebben geleverd.

Warehouse Management (WMS)

Met de WMS-module kunt u producten bij binnenkomst of bij een interne verplaatsin scannen met een PDC terminal. Op die manier weet u precies welk artikel of ingrediënt waar te vinden is. Bent u klaar, print dan een label met de barcode en THT-datum.

Product costing

Als product streeft u naar een zo groot mogelijke Return-on-investment (ROI). De module product costing helpt u hierbij. In deze module houdt u precies bij wat een product u gekost heeft en wat de geadviseerde verkoopprijs zou moeten zijn op basis van de winstmarge die u voor ogen hebt.

Meer ERP functionaliteiten
Webinar

Laat je informeren over ProcessForce

Op 10 februari 2022 hielden Processforce en Logres Business Solutions samen een webinar over de oplossingen van ProcessForce voor de procesindustrie. Middels de onderstaande link kunt u deze webinar terugkijken.

Advies nodig?

Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ProcessForce voor uw business. Vraag een demo aan!

Sap Business One consultant