ProcessForce

ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One. Deze combinatie biedt u het beste van twee werelden: de kracht en de zekerheid van SAP en praktische softwarefunctionaliteiten die u als producent dagelijks gebruikt.

Heeft u SAP Business One als ERP-systeem of overweegt u binnenkort over te stappen? Dan is ProcessForce hét softwarepakket met alle aanvullende functionaliteiten die u als producent nodig heeft.

Als producent hebt u te maken met materialen, mensen en machines die in perfecte harmonie moeten zijn voor het optimale productieproces. ProcessForce bewaakt deze harmonie door nauwkeurig vast te leggen wat voor u van belang is.

Op basis van de gegevens die het systeem binnen krijgt is het in staat potentiële fouten te corrigeren en problemen te voorkomen.

Wanneer uw productiefaciliteit verregaand geautomatiseerd is, wilt u dat uw software daarbij aansluit.

Wanneer uw productiefaciliteit verregaand geautomatiseerd is, wilt u immers dat uw software daarbij aansluit. Ook uw software moet de kans op menselijke fouten elimineren en zoveel mogelijk automatisch aangeven wat er nodig is en op welk moment.

Video

Processforce in 45 seconden

ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

Deze combinatie biedt u het beste van twee werelden: de kracht en de zekerheid van SAP en praktische softwarefunctionaliteiten die u als producent dagelijks gebruikt.

Volledig geïntegreerd in SAP Business One

Juist omdat uw business verschilt van die van andere branches wilt u SAP Business One kunnen afstemmen op uw eigen workflow. Geen software doet dat zo slim en vloeiend als ProcessForce.

ProcessForce voelt niet als “extra software”: het pakket is zodanig geïntegreerd dat u zelf niet in de gaten hebt of u zich nog in basis van SAP Business One bevindt of dat u naar een scherm uit ProcessForce aan het kijken bent.

Segmenten

Wat is uw business?

Advies nodig?

Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ProcessForce voor uw business. Vraag een demo aan!

Sap Business One consultant
Brochures

Download onze brochures

     

     

Functionaliteiten

Speciaal voor procesfabrikanten

Bill of Materials

Beheer en wijzig de recepturen van uw producten. Laat het ene ingrediënt (percentueel) afhankelijk zijn van het andere en hou rekening met externe factoren zoals vervlieging van grondstoffen.

Scheduling

Combineer mensen, materialen en machines op zo’n manier dat u op de meeste efficiënte wijze produceert. Hou rekening met de schoonmaak en stel-tijden van uw productielijnen, laat uw software slim combineren met productiebatches.

Kwaliteitscontrole

Als producent hebt u te maken met strenge kwaliteitseisen. Combineer verschillende controles en bepaal hoe intensief de steekproeven zijn. Hanteer marges en blokkeer de voortgang van het product wanneer er fouten gevonden zijn.

Batch traceability

Wanneer er klachten komen over uw product wilt u exact weten van welke batch dit product afkomstig was, of ook andere klanten dit product hebben ontvangen en welke toeleveranciers u de ingrediënten voor het product hebben geleverd.

Warehouse Management (WMS)

Met de WMS-module kunt u producten bij binnenkomst of bij een interne verplaatsin scannen met een PDC terminal. Op die manier weet u precies welk artikel of ingrediënt waar te vinden is. Bent u klaar, print dan een label met de barcode en THT-datum.

Product costing

Als product streeft u naar een zo groot mogelijke Return-on-investment (ROI). De module product costing helpt u hierbij. In deze module houdt u precies bij wat een product u gekost heeft en wat de geadviseerde verkoopprijs zou moeten zijn op basis van de winstmarge die u voor ogen hebt.

Meer ERP functionaliteiten
Webinar

Laat je informeren over ProcessForce

Op 10 februari 2022 hielden Processforce en Logres Business Solutions samen een webinar over de oplossingen van ProcessForce voor de procesindustrie. Middels de onderstaande link kunt u deze webinar terugkijken.

Advies nodig?

Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ProcessForce voor uw business. Vraag een demo aan!

Sap Business One consultant
Videogallery

Leer de verschillende functionaliteiten kennen

CompuTec AppEngine & CompuTec Plugins

Ontmoet Clair van CompuTec. In deze video geeft zij uitleg over de CompuTec App Engine en hoe deze het gebruik van Computec ProcessForce kunnen verbeteren.

CompuTec ProcessForce’s Plant Maintenance

In deze video nemen we een kijkje in de nieuwe CompuTec ProcessForce maintenance functionaliteiten voor fabrieken, waaronder ondersteuning voor correctief, gepland en preventief onderhoud.

CompuTec ProcessForce MRP 2.5

Deze video geeft een korte introductie in CompuTec ProcessForce’s MRP 2.5. De eerste editie hiervan is momenteel in de testfase en omvat de mogelijkheid om MRP aanbevelingen te baseren op Revisies en rekening te houden met factoren zoals interne doorlooptijd, Batch Status, expiratiedata en aangepaste doorlooptijden voor de verkoop.

CompuTec BulkChange

Bekijk deze korte demonstratie van de BulkChange PlugIn voor CompuTec ProcessForce en SAP Business One.

BulkChange stelt gebruikers in staat om meerdere stuklijsten snel, eenvoudig en consistent bij te werken en elimineert de noodzaak om stuklijsten handmatig aan te passen.

Manufacturing Order 360

Manufacturing Order 360 is een CompuTec AppEngine plugin die onze ProcessForce en CompuTec PDC (Plant Data Capture) verbindt met SAP Business One.

Met de plugin kunt u productietaken beheren vanuit de backoffice en live gegevens zien van productietaken die in uitvoering zijn met behulp van de gegevens die door uw medewerkers in de fabriek zijn verzameld.

CompuTec PDC 30

In deze video leert u meer over de nieuwe functies die zijn toegevoegd aan CompuTec PDC (Plant Data Capture).

Deze nieuwe functies, waaronder downtime management en een geïntegreerde barcodescannersimulator, kunnen u tijd en geld besparen en u een meer controle geven over het productieproces van uw bedrijf.

CompuTec Gateway

CompuTec Gateway Manager is een toepassing die gebruikt wordt om industriële weegschalen te verbinden met Computec PDC en Computec WMS of om printers op een andere server te verbinden met CompuTec Labels.

CompuTec WMS News 2022

Deze video vertelt over de laatste CompuTec WMS innovaties zoals TLS, catch weight management, CompuTec Gateway, document handtekeningen en bevat ook een preview van komende updates van de voorraadtelling en de Android app die momenteel in ontwikkeling is.

Advies nodig?

Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ProcessForce voor uw business. Vraag een demo aan!

Sap Business One consultant