ProcessForce

De software die naadloos aansluit op de procesindustrie

ProcessForce is speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One. Deze combinatie biedt u het beste van twee werelden: de kracht en de zekerheid van SAP en de hoogste expertise op het gebied van de procesindustrie. 

CompuTec, de SAP Partner die ProcessForce ontwikkeld heeft, geldt als autoriteit op het gebied van IT-bedrijfsoplossingen. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer bedrijven in de food en procesindustrie de grote voordelen van deze oplossing ontdekken.

ProcessForce is gericht op de vier belangrijkste segmenten van de procesindustrie:

Procesindustrie ProcessForce

Met ProcessForce als aanvulling op uw ERP-systeem, kan u optimaal gebruikmaken van het businessplatform en de laatste innovaties van SAP en een gebruiksvriendelijke brancheoplossing met uitgebreide functionaliteit bieden waar zowel uw klanten als uw bedrijf van profiteren.

Neem contact op over ProcessForce

De modules van ProcessForce

ProcessForce kan worden onderverdeeld in een reeks functionele en geïntegreerde modules die een breed scala aan bedrijfsactiviteiten en -processen dekken:

  • Beheer van productinformatie
  • Materiaalspecificaties / formulering
  • Beheer van nevenproducten / afvalproducten
  • Beheer van routes en grondstoffen
  • Batchcontrole en -traceerbaarheid
  • Productiebeheer

Bekijk alle modules in de ProcessForce brochure

Bill of Manufacturing

Het hart van de ProcessForce-applicatie wordt gevormd door een zogenaamde Bill of Manufacturing. Als fabrikant wilt u enerzijds over het gemak beschikken om uw producten als eenvoudige recepten/formules te definiëren, en anderzijds kunnen vertrouwen op de flexibiliteit om complexe recepten/formules te definiëren als relaties tussen componenten/ingrediënten.

Adviseer mij