Ontdek het beste ERP-systeem voor uw branche en uw bedrijf

De branche waarin u opereert speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een ERP-systeem, maar is niet allesbepalend. Wat u van een ERP-systeem verwacht voor uw onderneming is dat wel. Daarover gaan we graag met u in gesprek.

Vrijblijvend Adviesgesprek

ERP oplossingen voor uw branche

Aanvullend op onze ERP-pakketten bieden wij u diverse software-oplossingen die geïntegreerd kunnen worden met uw ERP-pakket om daarmee nieuwe functionaliteiten en modules toe te voegen.

Deze aanvullingen variëren van factuurverwerking tot dashboards, planning en logistieke oplossingen. Graag stellen wij onze partners aan u voor!

ERP Groothandel
Krijg als bedrijf in meer inzicht in voorraden, zorg voor een snellere levering van orders, integreer uw webshop en kies voor groei. Een goed ERP systeem integreert alle financiële en logistieke processen. Geniet van optimaal inzicht in de voorraad – vanaf leverancier tot bij de klant. Veel groothandelaars gingen u voor en profiteren nu van de ideale bedrijfssoftware.
Lees meer
ERP Service & Onderhoud
Snel service kunnen verlenen, servicecalls adequaat kunnen beantwoorden, het plannen van periodiek onderhoud en het inplannen van monteurs: alles wordt gestroomlijnd door uw ERP pakket. Het werken met een app onderweg en het digitaal afhandelen van opdrachten, is zowel voor uw personeel als uw klanten fijn. De administratie gaat eenvoudiger en sneller.
Lees meer
ERP Procesindustrie
Bij een software systeem in food, chemicals of de farmaceutische industrie, is traceerbaarheid key. Bij een recall is meteen duidelijk welke batch waar is. Maar ook de hele productieplanning, daaraan gekoppelde beschikbaarheid van voorraden, de bill of materials (BOM), componenten of ingrediënten: alles vindt u in uw ERP systeem. Volledig en gebruiksvriendelijk.
Lees meer
ERP Projecten (ETO)
U wilt een systeem dat de projectplanning faciliteert, u heeft inzicht in de doorlooptijd nodig en zicht op beschikbaarheid van materialen en/of resources. Ons ERP systeem, SAP Business One, is gericht op projecten met een langere doorlooptijd. Een systeem waarmee u projectmarges vergroot en een betere bezettingsgraad realiseert.
Lees meer
ERP Import & Export
Is internationale handel uw core business en bent u op zoek naar het ideale ERP-pakket voor de import & export-branche? Dan bent u bij Logres aan het goede adres. Wij hebben twee uitstekende ERP-pakketten in ons portfolio en veel ervaring in uw vakgebied.
Lees meer
ERP Voedselindustrie
Werkt u in de food-industrie? Dan hebt u een ERP-pakket nodig met specifieke mogelijkheden voor de food-branche. Logres hielp al tientallen food-bedrijven aan een nieuw ERP food-pakket en adviseert u graag.
Lees meer
ERP Chemische industrie
Bent u werkzaam in de Chemie en op zoek naar een ERP-pakket dat uw bedrijf verder helpen kan? Logres adviseert u graag over de mogelijkheden van ERP software voor de Chemie.
Lees meer
Uw bedrijf een geval apart?
Wij adviseren u graag aan de hand van uw situatie, welk ERP-systeem voor uw bedrijf de beste keuze is. Ook als u zichzelf niet direct in een van de branches herkent, of als u juist in meerdere branches actief bent. Wij zijn altijd in voor een mooie uitdaging! Neemt contact op voor vrijblijvend advies.
Neem contact op

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt