Plastics ERP

Het beste ERP-systeem voor kunststofproducenten

Werkt u in de Plastics? Dan hebt u een ERP-pakket nodig met specifieke mogelijkheden voor deze niche. 

Kies voor bewezen kwaliteit en wereldwijde toepassing: kies voor SAP Business One met extra functionaliteiten voor uw branche. Logres hielp al vele producenten aan een nieuw ERP-pakket en adviseert u graag.

De Plastics branche is een aanzienlijke bedrijfssector in Nederland met veel internationale spelers die innovatieve en baanbrekende producten produceren.

De branche doet dat met oog voor duurzaamheid en het verminderen van kunststofafval in het milieu. Een circulaire economie is het doel: plastics moeten 100% gerecycled worden.

Daarbij is een goed werkende ERP-software van levensbelang: immers alleen wanneer alle productieprocessen gemonitord en gecontroleerd worden kan ‘waste’ effectief teruggedrongen worden.

Bent u op zoek naar een erp-leverancier voor de Plastics industrie dan is het van belang dat u kiest voor een partner die ervaring heeft in uw sector en begrijpt welke zaken er in uw wereld spelen.

Logres Business Solutions heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Plastics ERP software implementaties. Wij kunnen u snel en doeltreffend helpen om uw efficiency te verhogen en de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Functionaliteiten

Belangrijke functionaliteiten voor kunststofproducenten

Alle ERP-functionaliteiten
Alle ERP-functionaliteiten
Waarom Logres

Ervaring met Plastics ERP software

Logres Business Solutions implementeert al bijna 30 jaar ERP-systemen bij chemische bedrijven en kunststofproducenten. Wij kennen de uitdagingen en risico’s waarmee u elke dag te maken heeft. Wij begrijpen uw business en spreken uw taal.

Het uitgangspunt is altijd: het ideale Plastics ERP-pakket leveren. Daarbij laten wij ons niet beperken en gaan maatwerk niet uit de weg. We willen graag dat het ERP-pakket dat wij leveren zoveel mogelijk aansluit bij uw manier van werken.

Bovendien nemen onze consultants een schat van ervaring mee van ERP-implementaties bij andere bedrijven uit de Plastics industrie.

Quotes

Wat onze klanten zeggen

Toen we echter met Logres in contact kwamen kregen we een heldere uiteenzetting van de mogelijkheden, waaruit bleek dat Logres onze branche goed kent en goed in kon schatten wat we als bedrijf nodig hadden.

Harry Kleinsmit
Vesta Chemicals
Bekijk volledige referentie

Vanaf het begin heeft Logres goed met ons meegedacht. Je merkt gewoon dat hier mensen werken die het product van binnen en van buiten kennen. Dat is wel zo prettig

Cathelijn van der Meijden
Spectro
Bekijk volledige referentie

Ontdek wat goede ERP-software voor úw bedrijf kan betekenen.

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

plastics erp sofware consultant 2

Aanvullingen op uw Plastics ERP software pakket

Standaard ERP-pakketten hebben niet altijd de functionaliteiten die kunststofproducenten nodig hebben. Gelukkig zijn er meer dan voldoende aanvullingen op de markt met bewezen kwaliteit. Deze partners bieden aantrekkelijke extra functionaliteiten:
 • Boyum IT

  Boyum maakt uw erp-pakket tot een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving: direct toegankelijk en makkelijk te beheren.

  Boyum IT
 • Elvy

  Kost het verwerken van facturen je veel tijd? Elvy Factuurverwerking is ontwikkeld om je facturen minder foutgevoelig en efficiënt te verwerken.

  Elvy
 • ProcessForce

  ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

  ProcessForce
 • Resolv

  Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

  Resolv