Ontdek het beste ERP-systeem voor uw branche en uw bedrijf

De branche waarin u opereert speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een ERP-systeem, maar is niet allesbepalend. Wat u van een ERP-systeem verwacht voor uw onderneming is dat wel. Daarover gaan we graag met u in gesprek.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

ERP voor uw branche

De bedrijven die we bedienen, kunnen we opdelen in grofweg vier branches: Groothandel, Service & Onderhoud, Procesindustrie en Projecten (ERP ETO).

Voor de Procesindustrie, zoals Food, en projectmatige bedrijven (ETO) is SAP Business One de ideale ERP-software. Handelsbedrijven en servicebedrijven hebben de keuze tussen SAP en UNIT4. Uw bedrijf vormt hierbij het uitgangspunt, we voorzien u graag van advies.

icon_groothandel

ERP Groothandel

Krijg als bedrijf in meer inzicht in voorraden, zorg voor een snellere levering van orders, integreer uw webshop en kies voor groei. Een goed ERP systeem integreert alle financiële en logistieke processen. Geniet van optimaal inzicht in de voorraad – vanaf leverancier tot bij de klant. Veel groothandelaars gingen u voor en profiteren nu van de ideale bedrijfssoftware.

icon_erp

ERP Projecten (ETO)

U wilt een systeem dat de projectplanning faciliteert, u heeft inzicht in de doorlooptijd nodig en zicht op beschikbaarheid van materialen en/of resources. Ons ERP systeem, SAP Business One, is gericht op projecten met een langere doorlooptijd. Een systeem waarmee u projectmarges vergroot en een betere bezettingsgraad realiseert.

icon_service

ERP Service & Onderhoud

Snel service kunnen verlenen, servicecalls adequaat kunnen beantwoorden, het plannen van periodiek onderhoud en het inplannen van monteurs: alles wordt gestroomlijnd door uw ERP pakket. Het werken met een app onderweg en het digitaal afhandelen van opdrachten, is zowel voor uw personeel als uw klanten fijn. De administratie gaat eenvoudiger en sneller.

icon_vraagteken

Uw bedrijf een geval apart?

Wij adviseren u graag aan de hand van uw situatie, welk ERP-systeem voor uw bedrijf de beste keuze is. Ook als u zichzelf niet direct in een van de branches herkent, of als u juist in meerdere branches actief bent. Wij zijn altijd in voor een mooie uitdaging!
Neemt contact op voor vrijblijvend advies.


icon_proces

ERP Procesindustrie

Bij een software systeem in food, chemicals of de farmaceutische industrie, is traceerbaarheid key. Bij een recall is meteen duidelijk welke batch waar is. Maar ook de hele productieplanning, daaraan gekoppelde beschikbaarheid van voorraden, de bill of materials (BOM), componenten of ingrediënten: alles vindt u in uw ERP systeem. Volledig en gebruiksvriendelijk.

Ⓒ 2017 | Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Website ontwikkeld door De Indruk

Ⓒ Logres Business Solutions

Logo Header Menu
  • logres-logo