Project planning software

Direct helder overzicht van uw projecten en in welk stadium ze verkeren. Als u klantorders uitvoert op projectbasis (ETO) dan heeft uw bedrijf software nodig die daar specifiek voor is ontwikkeld. De project planning software van SAP.

SAP Business One voor de projectindustrie is gemaakt voor allerlei bedrijven. Denk aan ondernemingen die machines en apparaten produceren,  boten en zeevaart, offshore, pijpleidingen, engineeringsdiensten, interieurontwerpers, hightech en elektronica. Bedrijven met één gemene deler: werk op projectbasis.

Projectplanning: meten is weten

Weet u op welk punt u nog aan efficiëntie kunt winnen? Hoe u kosten zou kunnen besparen? De gegevens die goede project planning software u biedt, geven u inzicht. U komt knelpunten eerder op het spoor, de verschillende betrokken partijen kunnen beter samenwerken en aan het einde van de rit heeft u alle data. Meten is weten. Met SAP Business One kunt u de volgende stap zetten.

De voordelen van project planning software

Meer dan 150.000 bedrijven werken met SAP Business One. We vertellen u graag meer over de specifieke voordelen voor uw bedrijf, maar de volgende punten vormen de basis:

  • Een complete ERP- en CRM-oplossing voor uw projectorganisatie
  • Grafische resource en materiaalplanning
  • Op project gebaseerd materiaalbeheer
  • Makkelijk te gebruiken tijdlijnen-overzicht
  • Direct inzicht in marge bij voor- en nacalculatie
  • Volledige logistieke functionaliteit

Wat ons betreft is dat niet het enige: het is gebruiksvriendelijk en ontwikkeld samen met ondernemers. De project planning software is gevormd naar het proces. Bent u nieuwsgierig naar SAP Business One Projecten in de praktijk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Logres Business Solutions

Onze naam zegt het al: wij willen uw bedrijf de juiste oplossing bieden. U weet waarvoor die nodig is; wat eventuele pijnpunten zijn of waar binnen uw projecten nog winst behaald kan worden. Wij weten hoe u SAP Business One zo in kunt zetten, dat u er maximaal profijt van heeft.

Contact