Logische keuze

ERP Pharma

Kies het beste ERP-systeem voor de farmaceutische industrie

Werkt u in de farmaceutische-industrie? Dan hebt u een ERP-pakket nodig met specifieke functionaliteiten voor Life Sciences.

Bij Logres hebben we al diverse farmaceutische bedrijven geholpen met een ERP pakket waarin alle functionaliteiten samenkomen waar de farmaceutische industrie behoefte aan heeft.

Bedrijven in de biotechnologie, farmaceutica, nutraceutica, gezondheidszorg floreren in Nederland. Ons land is de thuishaven van enkele grote internationale producenten in de markt en staat bekend om hoge kwaliteit, innovatieve productieprocessen en universitaire kennis.

Bent u op zoek naar een erp-leverancier voor de pharma industry dan is het van belang dat u kiest voor een partner die ervaring heeft in uw sector en begrijpt welke zaken er in uw wereld spelen.

Logres Business Solutions heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan met erp-pakketten voor de farmaceutische industrie. Wij kunnen u snel en doeltreffend helpen om uw efficiency te verhogen en de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen te verbeteren en de veiligheid ervan te digitaal te borgen.

Bovendien helpen we u te voldoen aan complexe en verregaande wet- en regelgeving: zowel in Nederland als in de rest van de wereld.

Functionaliteiten

Functionaliteiten voor Life Sciences

Waarom Logres

Ervaring in de Pharma industry

Logres Business Solutions implementeert al bijna 30 jaar ERP-systemen en heeft ruime ervaring in de pharma-branche. Wij kennen de uitdagingen en risico’s waarmee u elke dag te maken heeft. Wij begrijpen uw business en spreken uw taal.

Het uitgangspunt is altijd: het ideale ERP-pakket leveren voor wat u nodig heeft. Daarbij laten wij ons niet beperken en gaan maatwerk niet uit de weg. We willen graag dat het ERP-pakket dat wij leveren zoveel mogelijk aansluit bij uw manier van werken.

Bovendien nemen onze consultants een schat van ervaring mee van ERP-implementaties bij andere biotech-bedrijven.

Quotes

Wat onze klanten zeggen

Logres heeft gewoon een aantal hele goede consultants rondlopen met veel kennis van zaken. Binnen driekwart jaar hadden we ons nieuwe ERP-systeem opgetuigd en ingericht. Geheel volgens planning

Saskia Bronkx
BIC Services
Bekijk volledige referentie

Logres heeft veel diepe kennis in huis en het viel ons direct op hoe goed er met ons meegedacht werd. Dat maakt het prettig schakelen.

Ontdek wat goede ERP-software voor úw bedrijf kan betekenen.

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet
Referenties

Lees verhalen van tevreden klanten

Alle referenties
Alle referenties

ERP Pharma: aanvullingen op uw ERP-pakket

Standaard ERP-pakketten hebben niet altijd de juiste functionaliteiten voor de farmaceutische industrie. Gelukkig zijn er meer dan voldoende aanvullingen op de markt met bewezen kwaliteit. Deze partners bieden aantrekkelijke extra functionaliteiten:
 • ProcessForce

  ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

  ProcessForce
 • Boyum IT

  Boyum maakt uw erp-pakket tot een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving: direct toegankelijk en makkelijk te beheren.

  Boyum IT
 • Resolv

  Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

  Resolv
 • Elvy

  Kost het verwerken van facturen je veel tijd? Elvy Factuurverwerking is ontwikkeld om je facturen minder foutgevoelig en efficiënt te verwerken.

  Elvy