customer service software

ERP systeem voor procesindustrie

SAP Business One biedt u de basis die u nodig heeft. Dit ERP-systeem verzorgt het volledige pakket voor het beheer van financiën, verkoop, klanten, voorraad en bedrijfsvoering. Als procesfabrikant zult u echter – afhankelijk van de complexiteit van uw bedrijf – een aanvullende oplossing nodig hebben.

Uw ERP-software moet ingesteld zijn op de specifieke eisen binnen uw industrie. ProcessForce, een toepassing die speciaal voor de procesindustrie is ontwikkeld en geheel is geïntegreerd met SAP Business One, overbrugt deze functionele kloof.

De oplossing is gericht op de vier belangrijkste segmenten van de procesindustrie:

  • Consumentenproducten: Food & Beverage / Personal Care / Pet – Pet Food
  • Farmaceutische industrie: Biotechnologie / Chemicals – Standard Diagnostics / Medical Products / Medicinals & Botanicals / Pharmaceuticals / Animal Health
  • Chemicaliën: Rubber & Plastic Products / Standard / Ingredients – Food & Beverage
  • Bouwproducten: Non-metallic minerals, except fules / Petroleum & coal products / Stone, clay, glass, concrete products

Wij bieden u het beste van twee werelden: de kracht en de zekerheid van SAP en de expertise op het gebied van de procesindustrie.

Contact opnemen

Functionaliteiten

Materiaal, productie, planning en personeel zijn belangrijke onderdelen van een proces. Met de volgende functionaliteiten wordt uw proces meetbaar en beheersbaar.

Beheer van productdata

Het definiëren van alle informatie en compliance-data die nodig zijn om een product volledig te beschrijven: Product Data Management wordt compleet geïntegreerd in het systeem.

Materiaalspecificaties

Alle gegevens rondom materiaalspecificaties of formuleringen nauwkeurig opgeslagen binnen uw ERP-systeem, zodat ook op dit punt efficiënte aansturing van de productie mogelijk is.

Beheer neven- of restproducten

Ook na de productie, wilt u het proces zo efficiënt en verantwoord mogelijk laten verlopen. Beheer restproducten direct vanuit uw ERP-systeem: transparant en gebruiksvriendelijk.

Beheer van routing en resources

Bepaal eenvoudig de data die nodig is om het productieproces te documenteren en definiëren. Routing en resources worden snel inzichtelijk en planning kost minder tijd.

Partijcontrole en traceerbaarheid

Onze software biedt de processen en controles die nodig zijn om de genealogie van een product te traceren. Met de controlefuncties kunnen de dagelijkse activiteiten eenvoudig worden beheerd.

Productiebeheer

Het productieproces is de basis van uw business en moet vlekkeloos verlopen. Afhankelijk van uw productieproces, biedt onze software meerdere methoden voor het beheren van vraag en aanbod van producten en materialen.

Ingrediëntenverklaring

Alle gegevens die u nodig hebt om ingrediëntlijsten en -declaraties op te stellen die helpen bij het maken van productetiketten.

Kwaliteitscontrole

De kwaliteitscontrolemodule biedt tools en processen om het kwaliteitsproces te beheren, vanaf de ontvangst van de ingekochte goederen tot levering aan de klant.

Beheer van klachten

Een totaaloplossing voor het registreren en beheren van de levenscyclus van een klacht, ongeacht of deze afkomstig is van een klant, een leverancier of een eigen afdeling.

Productkostprijsberekening

De kostprijsberekening voor producten biedt een oplossing die controleactiviteiten voor kosten, analyses en financiën ondersteunt.

Productieplanning

Een planningsoplossing voor het beheren van productieorders binnen de fabriek en het handmatig aanpassen van planningen door middel van ‘drag and drop’, gebaseerd op resources en tijd.

Handhelds & dataverzameling

Om de nauwkeurigheid van gegevens te verbeteren en de productie- en voorraadprocessen te stroomlijnen, hebt u een volledig geïntegreerde oplossing voor het verzamelen van gegevens en afdrukken van etiketten nodig.

Toon alle functionaliteiten

Meer weten over de mogelijkheden voor de procesindustrie?

Onze ERP Add-ons

"Ik ben besloten op zoek te gaan naar een uitgebreider ERP-pakket dat moest voldoen aan de eisen en wensen van nu en in de toekomst."

Contact

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of Unit4 Wholesale gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.

Meer over Logres