Voorraadbeheer software

Goede voorraadbeheer software kan uw bedrijfsvoering een stuk makkelijker en efficiënter maken. Maar voor welke software kiest u dan? Logres helpt u de software te vinden die het best bij uw bedrijf past; met de toepassingen waarmee u tijd en geld kunt besparen.

Als bedrijf in het MKB wilt u dat de voorraadbeheer software ondersteunt en gebruiksvriendelijk is. Uw werknemers moeten het gemak ervaren van altijd direct inzicht in voorraad en logistiek. Logres biedt u de keuze tussen SAP Business One en KCS Wholesale.

Om u van goed advies te kunnen voorzien met welke software uw bedrijf het meeste voordeel kan behalen, leren we uw bedrijf graag beter kennen.

Maak een vrijblijvende afspraak
 

Voorraadbeheer met SAP Business One

sap-1-300x116-tinySAP Business One is een geïntegreerde, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor kleine en middelgrote productie- en handelsbedrijven en dienstverleners. De voorraadbeheer software SAP Business One heeft al uw kernactiviteiten van uw onderneming geïntegreerd in één compleet systeem. Hieronder vallen bijvoorbeeld verkoop, klantenbeheer (CRM), e-commerce, voorraadbeheer, productie en alle hieraan gekoppelde financiële taken.

SAP Business One kent een brede functionaliteit en is flexibel in te richten. In tegenstelling tot de meeste andere systemen voor kleine ondernemingen, is SAP Business One één enkele applicatie. Daarmee vervalt de noodzaak om allerlei afzonderlijke installaties uit te voeren en verschillende modules op de een of andere manier te integreren.

 

Voorraadbeheer met KCS Wholesale

unit4Voorraadbeheersing is in elk handelsbedrijf een van de voorwaarden voor succes. KCS Wholesale biedt u optimaal inzicht in de drie bepalende factoren voor uw voorraad: inkoop, verkoop en logistiek. KCS Wholesale is voor veel bedrijven de ideale voorraadbeheer software, getuigen onze referenten.
Bekijk de functionaliteiten van KCS Wholesale

De implementatie van KCS Wholesale is zéér voorspoedig en snel verlopen. Een groot voordeel was dat er een 1-op-1 conversie kon worden uitgevoerd. Ons bedrijf heeft een grote stap voorwaarts gezet en mede door de koppeling tussen de webshop en KCS Wholesale worden er minder fouten gemaakt en bespaart men veel tijd.’ – Marc van Engelen, financieel manager bij JaJa import & export

Nog een referentie over de voorraadbeheer software van KCS Wholesale?
Bekijk de video van Wholesale-ERP-gebruiker Riverdale
 

Waarom voorraadbeheer software via Logres?

Wat wij willen, is u de oplossing bieden die uw bedrijf in staat stelt optimaal te presteren. Als u voor Logres kiest voor uw voorraadbeheer software, bent u verzekerd van het volgende:

  • Uw bedrijf is ons uitgangspunt. Zowel als het gaat over de softwarekeuze als over het implementatietraject, stemmen we dit volledig af op uw onderneming.
  • We hebben ervaring. U wilt een betrouwbare partner, die de software van binnen en buiten kent, maar die ook begrijpt hoe een bedrijf in uw markt functioneert.
  • We hebben een no-nonsense mentaliteit en houden van aanpakken.
  • We blijven beschikbaar. Onze consultants helpen u de software voor uw bedrijf te optimaliseren en onze supportdesk is elke werkdag bereikbaar.

 

Contact

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense