Referenties

Logres heeft tientallen tevreden klanten in heel Nederland. Graag laten wij een aantal van hen aan het woord over de  ERP-oplossing die Logres voor hen vond en de ervaringen met Logres als implementatiepartner. 

Lagerweylogo-lagerwey

SAP Business One
Producent

Kwaliteit en eenvoud
Gedreven door de oliecrisis vanuit een zoektocht naar nieuwe alternatieve energiebronnen, richtte Henk Lagerwey, een uitvinder van beroep, in 1979 zijn eigen windturbine bedrijf op. Sindsdien zijn er diverse succesvolle turbinetypen ontworpen en gebouwd, elk gekarakteriseerd door een aantal innovatieve kenmerken.
Bekijk de referentfilm


JK-Nederlandlogo_jknederland

Unit4 Multivers Groothandel, Elvy
Groothandel

Voor professionele zonneapparatuur en toebehoren
JK-Nederland B.V. is dé toonaangevende leverancier voor professionele zonneapparatuur en toebehoren van het topmerk Ergoline, collageenapparatuur van Beauty Angel en zonnecosmetica van Devoted Creations.
Bekijk de referentfilm


Sympafixplastica-logo

Unit4 Multivers Groothandel, Qlik
Groothandel

Serious fixings
Met gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring bij o.a. Powers, Heller, Borgh en ijzerwarenvakhandelaren ontwikkelt, produceert en verkoopt Sympafix chemische en mechanische verankeringen die voldoen aan de laatste eisen en goedkeuringen.
Bekijk de referentfilm


Plasticaplastica-logo

Qlik
Groothandel

De ideale totaalleverancier van plaatmateriaal
Al sinds 1978 levert Plastica plaatmateriaal voor in- en exterieur. Altijd van de beste kwaliteit en in talloze uitvoeringen en dessins. Dit gecombineerd met het hoge serviceniveau maakt Plastica tot uw ideale totaalleverancier.
Bekijk de referentfilm


Riverdaleriverdale-300x93

UNIT4 Multivers Groothandel
Groothandel

Fashionable living
Riverdale is een jonge, dynamische en internationale organisatie met ongeveer 100 werknemers. In 1993 werd im- exportbedrijf Tenbos B.V. opgericht en in 2006 werd besloten om Riverdale te introduceren op de consumentenmarkt. Daarmee verwierven de producten bekendheid bij het grote publiek.
Bekijk de referentfilm


Decostardecostar-500x500-300x300

Unit4 Multivers Groothandel
Groothandel

Een uniek totaalconcept met een breed scala aan (woon)accessoires
Decostar is een toonaangevende groothandel en importeur van decoratieve producten voor binnen- en buitenshuis. In 2002 is Decostar gestart met het importeren van producten uit Azië. Anno 2014 is het een bloeiend bedrijf met een eigen label genaamd Countryfield.
Lees de referentie


JaJa import & exportjajalogo

Unit4 Multivers
Groothandel

Wereldwijd opererende groothandel
JaJa import & export is een groothandel met een grote diversiteit aan tabaksartikelen, rokersbenodigdheden en verpakkingsmaterialen.
Lees de referentie

toko-logo


Toko International

Unit4 Multivers Groothandel
Importeur en groothandel

Internationaal actieve handelsonderneming
Toko International heeft zich gespecialiseerd in handgereedschappen en aanverwante artikelen voor doe-het-zelf doeleinden in huis, tuin en garage. De meeste producten worden geïmporteerd uit het Verre Oosten, geeft Edwin de Vreugt, Buyer en verantwoordelijke voor de ICT binnen Toko International, aan.
Lees de referentie


Bark Verpakkingenbark-verpakkingen

QlikView
Groothandel en dienstverlener

Dienstverlener in verpakkingen
‘Het mogelijke doen we meteen, het onmogelijke duurt iets langer’ is het motto bij Bark. Aan het woord zijn Berny Plas en Heidi Arends, respectievelijk directeur en hoofd administratie bij Bark. In 1978 is het bedrijf opgericht en sindsdien is men volop in ontwikkeling.
Lees de referentie


Hoogendijk Import Exporthoogendijk

Unit4 Multivers Groothandel
Groothandel en importeur

Een begrip in de internationale vishandel
Bij Hoogendijk staat de klant- en servicegerichtheid op nummer één. Hoogendijk is al tien generaties lang een begrip in de internationale vishandel. In de afgelopen 265 jaar is men uitgegroeid van rederij, viskwekerij, rokerij en handelaar tot een gerenommeerd visimporteur en -exporteur.
Lees de referentie


KMC Chaine Europakmc-chain

Unit4 Multivers Groothandel
Producent en groothandel

Producent van hoogwaardige kettingen
KMC Chain is al meer dan 30 jaar een technisch hoogstaande producent van kettingen. Inmiddels zijn er meerdere vestigingen verspreid over de gehele wereld. Het moederbedrijf bevindt zich in Taiwan. Daarnaast zijn er tevens vestigingen in Amerika, China en Nederland.
Lees de referentie


Engine Partners Holland B.V.engine-partners

Unit4 Multivers
Groothandel

Toonaangevende leverancier van scheepsmotoren
Engine Partners Group B.V. is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1996. Het doel was het opzetten van een verkoop- en distributiecentrum in Europa namens de Koreaanse fabrikant van scheepsmotoren STX Engine Co. Ltd. Financieel Manager Mar Struijs geeft aan dat Engine Partners inmiddels is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier.
Lees de referentie 


Van Wijngaarden + Co

Unit4 Multivers Groothandel

Groothandel in bouwmaterialen
Van Wijngaarden + Co is opgericht in 1912 en het is een echt familiebedrijf. Ad Vermeeren, financieel directeur en Robertjan Pijpers, commercieel directeur. ‘Wij zijn trots op het bedrijf en trots op onze geschiedenis. Wij doen alles behalve zand, cement en stenen, met andere woorden, wij leveren alles voor de ‘droge binnenafbouw’.’
Lees de referentie


ITC Holland Transport

Unit4 Multivers

 Internationaal tanktransportbedrijf (food)
ITC Holland Transport is een internationaal tanktransportbedrijf. Het bedrijf vervoert voedingsgerichte stoffen, van melk tot olie, en van ketchup tot vruchtensappen. Bij de onderneming werken zo’n 110 mensen, waarvan 90 chauffeurs die de 75 vrachtwagens, 80 opleggers en 50 containers op de weg houden.
Lees de referentie