Volledig

ERP systeem voor de procesindustrie

Als “advanced manufacturer” heeft u te maken met complexe bedrijfsprocessen. Niet elk ERP-systeem biedt u genoeg mogelijkheden om uw business te digitaliseren. 

Logres Business Solutions heeft meer dan 30 jaar ervaring in uw branche en begrijpt als geen ander waar uw prioriteiten liggen en welke functionaliteiten voor u belangrijk zij.

Flexibel

Dé oplossing voor procesindustrie

ERP-software moet uw bedrijfsprocessen ondersteunen en niet andersom! Daarom moet uw erp-pakket ingesteld zijn op de specifieke eisen binnen uw industrie. SAP Business One, aangevuld met ProcessForce is het meest flexibele ERP-pakket voor uw branche.

Deze oplossing is gericht op de vier belangrijkste segmenten van de procesindustrie:

 • Consumentenproducten: Food & Beverage / Personal Care / Pet – Pet Food
 • Farmaceutische industrie: Biotechnologie / Chemicals – Standard Diagnostics / Medical Products / Medicinals & Botanicals / Pharmaceuticals / Animal Health
 • Chemicaliën: Rubber & Plastic Products / Standard / Ingredients – Food & Beverage
 • Bouwproducten: Non-metallic minerals, except fules / Petroleum & coal products / Stone, clay, glass, concrete products

Ontdek wat goede ERP-software voor úw bedrijf kan betekenen.

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet
Modules

Functionaliteiten voor de procesindustrie

Beheer van productdata

Het definiëren van alle informatie en compliancedata die nodig zijn om een product volledig te beschrijven: Product Data Management wordt compleet geïntegreerd in het systeem.

Materiaalspecificaties

Alle gegevens rondom materiaalspecificaties of formuleringen nauwkeurig opgeslagen binnen uw ERP-systeem, zodat ook op dit punt efficiënte aansturing van de productie mogelijk is.

Beheer neven- of restproducten

Ook na de productie, wilt u het proces zo efficiënt en verantwoord mogelijk laten verlopen. Beheer restproducten direct vanuit uw ERP-systeem: transparant en gebruiksvriendelijk.

Beheer van routing en resources

Bepaal eenvoudig de data die nodig is om het productieproces te documenteren en definiëren. Routing en resources worden snel inzichtelijk en planning kost minder tijd.

Batchcontrol en traceability

Onze software biedt de processen en controles die nodig zijn om de genealogie van een product te traceren. Met de controlefuncties kunnen de dagelijkse activiteiten eenvoudig worden beheerd.

Productiebeheer

Het productieproces is de basis van uw business en moet vlekkeloos verlopen. Afhankelijk van uw productieproces, biedt onze software meerdere methoden voor het beheren van vraag en aanbod van producten en materialen.

Alle functionaliteiten
Video's

Enkele handige functionaliteiten uitgelicht

CompuTec AppEngine & CompuTec Plugins

Ontmoet Clair van CompuTec. In deze video geeft zij uitleg over de CompuTec App Engine en hoe deze het gebruik van Computec ProcessForce kunnen verbeteren.

CompuTec ProcessForce’s Plant Maintenance

In deze video nemen we een kijkje in de nieuwe CompuTec ProcessForce maintenance functionaliteiten voor fabrieken, waaronder ondersteuning voor correctief, gepland en preventief onderhoud.

Over Logres

Een award-winnende ERP-leverancier

Klaar voor de de volgende stap in de digitalisering van uw bedrijfsprocessen? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het implementeren van ERP software in uw branche.

De Logres-aanpak is herkenbaar aan een pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf. Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen.

Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt.

Referenties

Tevreden klanten

Vanaf het begin heeft Logres goed met ons meegedacht. Je merkt gewoon dat hier mensen werken die het SAP Business One van binnen en buiten kennen.

Cathelijn van der Meijden
Spectro

Wij zoeken niet een partij die uitvoert wat we vragen, maar een partij die meedenkt, met alternatieven komt en ons uitlegt hoe processen efficiënter zouden kunnen verlopen. Kortom: Logres

Nick Huijben
Feltest

Ontdek wat goede ERP-software voor úw bedrijf kan betekenen.

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Sap Business One consultant
Sectoren

Ruime ervaring in uw business

Alle sectoren
Alle sectoren

Meer handige add-ons voor de procesindustrie

Als kenner van uw branche weten weten wij precies welke handige aanvullingen er verkrijgbaar zijn voor de porcesindustrie. Deze aanvullingen sluiten naadloos aan op uw ERP-software, zodat u voor uw gevoel in één en hetzelfde systeem aan het werk bent.
 • Boyum Usability Package

  Met deze module kunt u de tijd die u dagelijks aan uw ERP-systeem besteedt reduceren tot een fractie van wat deze nu is, zodat u tijd en geld kunt besparen.

  Boyum Usability Package
 • Boyum Print & Delivery

  B1 Print & Delivery is een geavanceerde Crystal Report-integratie waarmee gebruikers marketingdocumenten en rekeningoverzichten uit SAP Business One kunnen verzenden via Outlook.

  Boyum Print & Delivery
 • CRM for Outlook

  SAP Business One koppelen aan uw Outlook-accounts biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat de communicatie met uw klanten en leveranciers gekoppeld wordt aan hun bestellingen en de te ontvangen leveringen.

  CRM for Outlook
 • Elvy

  Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.

  Elvy
 • Resolv + Mobility

  Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

  Resolv + Mobility
 • Sana Commerce

  Sana helpt bedrijven online te groeien. Hoe? Met een toekomstbestendige e-commerce oplossing die naadloos integreert met SAP ERP, SAP B1 en Hana.

  Sana Commerce
 • vPlan

  Een strakke planning is voor elk bedrijf van levensbelang. SAP Business One levert u de nodige input voor een goede planning, maar wat als u deze informatie geautomatiseerd in uw planningssoftware kunt laten binnenlopen? Maak kennis met vPlan!

  vPlan