Ontdek de beste ERP-aanvullingen voor uw bedrijf

Maak uw ERP-pakket helemaal op maat door de mogelijkheden aan te vullen met ERP-aanvullingen die u het leven makkelijker maken. Verhoog de effectiviteit van uw ERP-software.

Vrijblijvend Adviesgesprek

Aanvullingen op uw ERP

De ERP-systemen die Logres aanbiedt zijn op allerlei manieren uit te breiden met handige en slimme functionaliteiten die u het leven makkelijker maken.

Deze aanvullingen op uw ERP-pakket geven u de mogelijkheid om SAP Business One of KCS Wholesale zoveel mogelijk aan te passen aan uw eigen wensen en manier van werken. Zo werkt uw nieuwe ERP-pakket helemaal in uw voordeel en kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden die het systeem u biedt.

 

Boyum
U kunt het Boyum-pakket (B1UP) zien als de iPad of iPhone van de SAP Business One-markt. Boyum maakt SAP Business One tot een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving: direct toegankelijk en makkelijk te beheren.
Lees meer
Elvy
Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.
Lees meer
Orbis software
Met Orbis BPA Platform is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. Met TaskCentre stemt u uw applicaties volledig af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen.
Lees meer
ProcessForce
ProcessForce is speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One. Deze combinatie biedt u het beste van twee werelden: de kracht en de zekerheid van SAP en de hoogste expertise op het gebied van de procesindustrie.
Lees meer
Qlik Sense
Qlik Sense ontsluit uw databases met het gebruik van dashboards, analyses, rapportages, query’s en simulaties en biedt u zo de mogelijkheid informatie te combineren en te presenteren.
Lees meer
Resolv+ Mobility
Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.
Lees meer
Sana Commerce
De geïntegreerde e-commerce-oplossing van Sana gebruikt de bestaande business logic en data uit het ERP en biedt zo een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop, naadloos te integreren met uw ERP systeem.
Lees meer
Transsmart
Transsmart is een softwareprogramma waarmee u eenvoudig de beste en / of goedkoopste vervoerder voor uw zending kunt opzoeken en de opdracht met een druk op de knop kunt bevestigen.
Lees meer
vPlan
Een strakke planning is voor elk bedrijf van levensbelang. SAP Business One levert u de nodige input voor een goede planning, maar wat als u deze informatie geautomatiseerd in uw planningssoftware kunt laten binnenlopen? Maak kennis met vPlan!
Lees meer
KCS Wholesale Bizzlayer Suite
Gebruikt u KCS Wholesale of overweegt u de aanschaf hiervan? Dan kan een KCS Wholesale Bizzlayer een waardevolle aanvulling zijn voor u. Met behulp van een KCS Wholesale Bizzlayer kunt u informatie eenvoudig koppelen of ontsluiten.
Lees meer

Uw ERP-systeem uitbreiden met slimme maatwerkpakketten?