customer service software

ERP systeem voor groothandel

De groothandelsmarkt is uiterst dynamisch en uitdagend. Ontwikkelingen aan de afnemerskant, margedruk en internationalisering leiden ertoe dat uw onderneming steeds opnieuw zijn toegevoegde waarde moet aantonen.

U bent dagelijks op zoek naar manieren om de marges te verbeteren en de omzet te vergroten: de volgende stap is een compleet Enterprise Resource Planning-systeem (ERP).

De voordelen? In één volledig geïntegreerd systeem werken inkoop en verkoop samen, wordt de financiële administratie automatisch bijgewerkt en kunnen analyses leiden tot optimalisatie van voorraadbeheer en marketing.

Goede ERP-software ondersteunt uw dagelijkse werkprocessen in de organisatie en geeft u inzicht in kansen voor verbetering. Een oplossing als SAP Business One of UNIT4 Multivers Groothandel biedt uw onderneming de ondersteuning die nodig is. Met als resultaat de voorsprong op uw concurrentie waarnaar u op zoek bent.

Functionaliteiten groothandel

Functionaliteiten

Om snel te kunnen schakelen, zijn de volgende functionaliteiten onmisbaar:

Warehouse management

Uw magazijnbeheer wordt overzichtelijk en efficiënt. Inclusief voorraadniveaus, artikelbeheer, prijslijsten, speciale prijsafspraken, verplaatsingen tussen magazijnen en transacties.

Intercompany

Aanvragen, orders, inkopen, inkoop-, verkoop- en omzetstatistieken zijn op totalen, maar ook per administratie (bijvoorbeeld BV) te beheren.

E-commerce

Geef uw klanten 24/7 tot uw online catalogus, hun eigen orderhistorie en accountgegevens. Maar vooral: weet zelf precies wat er gebeurt in uw webwinkel.

CRM

Uw klantenbestand eenvoudig en altijd up-to-date. De juiste relatiebeheer software stelt u in staat beter in te spelen op de behoefte van uw klanten en klantgerichter te opereren.

Verladingen

Identificeer containers die onderweg zijn gemakkelijk en vergelijk gewichtsverklaringen zoals deze door uw klanten of leveranciers worden verzonden.

MRP planning

Al uw manufacturing resources inzichtelijk en de planning altijd scherp. ERP Software tilt uw MRP naar een hoger niveau.

Distributie

De juiste functionaliteit om de uitdagingen die voorkomen bij distributie en Supply Chain aan te kunnen. Per klant of leverancier zijn specifieke afspraken aan te geven.

Servicemanagement

Optimaliseer het potentieel van uw serviceafdelingen en bied ondersteuning voor serviceactiviteiten en klanteninteracties.

Voorraadbeheer

Real-time inzicht in uw voorraad. Beheer de in- en uitgaande goederenstroom met behulp van handige planningtools.

Inkoop- en verkoopadministratie

Beheer en onderhoud op één centrale plek al uw transacties. Bestellingen, voorraad, creditnota’s, offertes, klantorders, facturen en debiteuren: alles is geïntegreerd in het systeem.

EDI

Verstuur en ontvang elektronische berichten zoals orders, pakbonnen en facturen. Automatische
vertaling naar berichtenstandaards als EDIFACT en XML, en voor de overdracht naar postbussystemen als X400 en internet.

Transsmart Interface

Automatiseer uw logistieke proces tussen leveranciers, magazijnen en klanten. Wissel informatie naadloos uit van en naar uw vervoerders.

Financieel management

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën.

Mobile Sales

Een webbased oplossing geschikt voor mobiele toepassingen. U ondersteunt hiermee uw vertegenwoordigers in het order-entryproces en voorziet hen op ieder moment van de dag van de meest recente informatie via hun tablets.

Business Intelligence

Zet de schat aan gegevens uit uw ERP om in waardevolle informatie. Met onze BI-oplossing kunt u een verdieppingsslag maken met uw managementinformatie.

Connectivity-ketenintegratie

Connectivity-Ketenintegratie zorgt ervoor dat goederen tijdig en correct arriveren tegen zo laag mogelijk integrale kosten, door middel van slimme communicatie.

Cloud

Altijd, overal en via ieder mobiel apparaat toegang tot SAP Business One. Zodat u altijd de laatste informatie hebt en indien nodig direct wijzigingen aan kunt brengen.

Toon alle functionaliteiten

Kies een ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP Add-ons

"Ik heb besloten op zoek te gaan naar een uitgebreider ERP-pakket dat moest voldoen aan de eisen en wensen van nu en in de toekomst."

Contact

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of unit4 Multivers Groothandel gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.

Meer over logres

We combineren uw kennis van uw bedrijf met onze expertise op ERP-gebied