De volgende stap voor uw handelsbedrijf

Werken in de handel vraagt om aanpassingsvermogen en om continue verbetering. Krijg meer inzicht in werkprocessen en creëer ruimte voor groei en ontwikkeling: kies de juiste software, en realiseer een betere bezettingsgraad: kies voor SAP Business One.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Functionaliteiten

Om snel te kunnen schakelen, zijn de volgende functionaliteiten onmisbaar: 


opslag

Warehouse management

Uw magazijnbeheer wordt overzichtelijk en efficiënt. Inclusief voorraadniveaus, artikelbeheer, prijslijsten, speciale prijsafspraken, verplaatsingen tussen magazijnen en transacties.

producten

Distributie

De juiste functionaliteit om de uitdagingen die voorkomen bij distributie en Supply Chain aan te kunnen. Per klant of leverancier zijn specifieke afspraken aan te geven.

producten

Verladingen/containerbeheer

Identificeer containers die onderweg zijn gemakkelijk en vergelijk gewichtsverklaringen zoals deze door uw klanten of leveranciers worden verzonden.

intercompany

Intercompany

Aanvragen, orders, inkopen, inkoop-, verkoop- en omzetstatistieken zijn op totalen, maar ook per administratie (bijvoorbeeld BV) te beheren.

shopping

E-commerce

Geef uw klanten 24/7 tot uw online catalogus, hun eigen orderhistorie en accountgegevens. Maar vooral: weet zelf precies wat er gebeurt in uw webwinkel.

service

Service

Optimaliseer het potentieel van uw serviceafdelingen en bied ondersteuning voor serviceactiviteiten en klanteninteracties. 

Onze ERP Add-ons
Ik heb besloten op zoek te gaan naar een uitgebreider ERP-pakket dat moest voldoen aan de eisen en wensen van nu en in de toekomst.

Contact

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of unit4 Multivers Groothandel gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.


Meer over Logres


We combineren uw kennis van uw bedrijf met onze expertise op ERP-gebied


Ⓒ 2017 | Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Website ontwikkeld door De Indruk

Ⓒ Logres Business Solutions

Logo Header Menu
  • logres-logo