Wat is het?

SAP Business One Web Client

De Web Client voor SAP Business One combineert alle voordelen van remote werken met de krachtige data van SAP Business One. U krijgt dus het beste uit twee werelden: voortaan beheert u SAP Business One vanuit uw browser!

De Web Client is gebaseerd op de ontwerpprincipes van SAP Fiori en integreert de kernprocessen en de bedrijfslogica van SAP Business One, waarbij het programma leest en schrijft vanuit en naar dezelfde bedrijfsdatabase die u gebruikt met SAP Business One.

Alle mogelijkheden direct in uw browser

De Web Client is het perfecte hulpmiddel om uw bedrijf rechtstreeks vanuit uw browser te besturen, waar u ook bent, met een eenvoudige en intuïtieve navigatie.

Bekijk alle relevante bedrijfsinformatie in één oogopslag, beheer uw meldingen, verkooporders, zakenpartners of producten eenvoudiger dan ooit. Neem beslissingen die gebaseerd zijn op geavanceerde analyses die u alle bedrijfsinzichten bieden die u wilt en u het leven makkelijker maken.

Video's

Alles over de mogelijkheden van de Web Client

SAP Business One Web Client Homepage en functionaliteiten

In de nieuwe Web Client van SAP Business One heeft u toegang tot alle data die u in SAP Business One opgeslagen hebt, direct vanuit uw browser. Ontwerp zelf met enkele klikken uw ideale homepage voor een totaaloverzicht van wat er gaande is in uw bedrijf.

SAP Business One Web Client Meldingen

Meldingen kunnen u helpen om de juiste prioriteiten te kiezen als het gaat om het managen van uw dagelijkse werkzaamheden. In de SAP Business One Web Client kunt u meldingen instellen, prioriteren en kleuren toevoegen. Daarnaast kunt u de hoeveelheid en de regelmaat van de te ontvangen meldingen instellen.

SAP Business One Web Client Verkooporders aanmaken

In de SAP Business One Web Client maakt u gemakkelijk nieuwe bestellingen aan die uw klant doet, ook wanneer u niet op kantoor aanwezig bent. U ziet bovendien direct wat deze orders u aan bruto winst opleveren.

SAP Business One Web Client Beheren van verkooporders

Inzicht in uw verkooporders, waar u maar bent en wanneer u dat maar wilt. Bekijk de status, maak filters aan en krijg overzicht in wat er gaande is in uw bedrijf.

SAP Business One Web Client CRM

De SAP Business One Web Client helpt u zakenpartners te beheren en te filteren. U kunt filters opslaan en nieuwe klanten aanmaken, producten en afspraken toevoegen.

SAP Business One Web Client Enterprise Search

Met de krachtige SAP Business One Web Client zoekfunctionaliteit kunt u altijd binnen mum van tijd de data vinden die u nodig hebt, ook wanneer u niet op kantoor bent.

SAP Business One Web Client Analytics

De SAP Business One Web Client biedt u inzicht in uw bedrijfsgegegevens overal waar u bent, met behulp van heldere grafieken en heatmaps.

SAP Business One Web Client Artikelen beheren

De SAP Business One Web Client helpt u producten en artikelen te organiseren. U kunt gemakkelijk filteren en aan producten en artikelen activiteiten koppelen.

SAP Business One Web Client – Activity Creation for Business Partners

Ervaar de mogelijkheden van SAP Process Automation met deze bot voor Web Client. Deze bot creëert activiteiten voor nieuwe leads van zakenpartners en plant optioneel een herinnering voor de follow-up van nieuwe leads in uw Outlook-agenda.

SAP Business One Web Client – Return Request Workflow Automation

Als een klant een aankoop terug wil retourneren vraagt dit van de verkoper vaak veel tijd. Retourprocedures zijn vaak handwerk. Deze procesautomatisering in SAP Business One automatiseert het aanmaken van een retouraanvraag aan de kant van de verkoper nadat een klant een retourzending heeft geïnitieerd.

SAP Business One Web Microsoft Teams integration

Gebruik de MS Teams add-on van SAP Business One om al je businessdata toegankelijk te maken en te gebruiken in je Microsoft Teams gesprek. Meer informatie…

SAP Business One Web Client Businesscard scanning

Bekijk hoe u visitekaartjes kunt scannen en automatisch kunt opslaan als stamgegevensrecords van zakenpartners met een speciale app in de Web Client voor SAP Business One.

Analytics

Nieuw: SAP Business One Web Client Analytics

Nieuw in de SAP Business One Web Client is de uitgebreide Analytics-module. Hierin kun je met enkele kliks krachtige dashboards en rapportages samenstellen in je webbrowser.

Deze dasboards en rapportages zijn niet alleen realtime, maar zien er ook nog eens goed uit, dankzij de mogelijkheid om te werken met visuele elementen zoals staaf- en cirkeldiagrammen en grafieken.

Geen rapport staat op zichzelf. Klikt de gebruiker op een element dan wordt hij geredirect naar nieuwe, meer gedetailleerde rapportages. Op deze manier kan je alle informatie die voor je relevant is gemakkelijk tonen en naar jezelf of anderen laten versturen.

In de video hiernaast kan je zien hoe gemakkelijk het is dergelijke overzichten uit SAP Business One samen te stellen en te tonen in de webbrowser.

SAP Business One Web Client Analytics Overview

Advies nodig?

Wij geven u graag advies over het gebruik en de mogelijkheden van de Web Client voor SAP Business One

sap business one consultant
FAQ's

Veelgestelde vragen

Wat is de SAP Business One Web Client?

SAP Business One is hét ERP-pakket voor kleine en middelgrote bedrijven. De SAP Business One Web Client is de manier om direct vanuit uw browser overal ter wereld razendsnel toegang te krijgen tot alle data en functionaliteiten van SAP Business One. Het is dus de ‘online versie’ van uw eigen SAP Business One-installatie.

Is SAP Business One web-based?

SAP Business One als ERP-pakket is een pakket dat geïnstalleerd moet worden op een lokale server (on-premise) of in de cloud bij SAP. De nieuwe Web Client maakt SAP Business One echter net zo gemakkelijk toegankelijk vanuit elke browser op elke plek ter wereld, dat het lijkt alsof SAP Business One geheel in uw browser draait.