SAP Business One prijzen

Let op: dit is de pagina over SAP Business One prijzen. Wilt u meer informatie over SAP Business One als ERP-pakket? Klik dan hier: SAP Business One

Denkt u erover om SAP Business One in gebruik te nemen als ERP-systeem? Dan is het belangrijk om te weten welke prijzen aan de implementatie en het gebruik van SAP Business One hangen.

Logres Business Solutions hanteert voor SAP Business One prijzen die marktconform zijn. Daarnaast betaalt u een bedrag voor installatie en implementatie door onze specialisten en eventueel een bedrag voor hosting van het pakket.

Prijsindicatie aanvragen

SAP Business One prijzen-tabel

Wilt u overstappen op SAP Business One dan hebt u de keuze het pakket in een keer aan te schaffen (on-premise) of te kiezen voor SAP Business One Cloud, waarbij u “huurprijzen” betaalt.

SAP Business One On-Premise prijzen

U hebt – per medewerker – keuze uit een Limited versie of zo u wilt een Professional-versie. De professional user heeft meer opties. Onze adviseurs vertellen u hier graag alles over. De aanschafkosten van deze pakketten zijn:

SAP Business One
On-Premise
Professional User
SAP Business One
On-Premise
Limited User
€ 2.700,-* € 1.400,-*
*Dit zijn éénmalige aanschafprijzen, excl. jaarlijkse kosten, installatie en implementatie

SAP Business One Cloud prijzen

Kiest u liever voor SAP Business One Cloud, dan betaalt u een vast bedrag per maand en hebt opnieuw de keuze tussen Professional User of Limited User. De prijzen zijn:

SAP Business One
Cloud
Professional User
SAP Business One
Cloud
Limited User
€ 91,- per maand* € 47,- per maand*
*Dit zijn maandelijkse gebruikersprijzen, exclusief installatie en implementatie, exclusief hosting

Professional users versus limited users

SAP Business One kent professional en limited users. De belangrijkste verschillen tussen deze twee gebruikersrollen zijn:

  • Professional users hebben toegang tot alle modules en functionaliteiten binnen SAP Business One. Professionele gebruikers zijn vaak directeur, CEO of zitten in het managementteam. Deze gebruikers moeten op dagelijkse basis business beslissingen nemen.
  • Limited users hebben toegang tot alle belangrijkste functionaliteiten als het gaat om Sales, Inkoop en / of de CRM modules. Deze gebruikers werken meestal in de Sales, Marketing of Klantenservice-afdelingen in een bedrijf.

Welke modules precies voor welke gebruikersrol beschikbaar zijn, kunt u in de onderstaande tabel bekijken.

License Comparison Chart for SAP Business One (sap.com) (PDF)

Kosten voor installatie en implementatie

De prijzen die u betaalt voor de installatie en implementatie van SAP Business One zijn gebaseerd op het aantal dagen dat de specialisten van Logres Business Solutions voor u aan het werk zijn.

Hoeveel consultancy dagen benodigd zijn voor uw bedrijf is sterk afhankelijk van het aantal medewerkers, de complexiteit van uw organisatie en de mate van ondersteuning die u van ons verlangt.

Indien u dat wenst maken wij voor u graag vooraf een inschatting op basis van de beschikbare gegevens. Op die manier kunt u de complete prijs van het gehele traject enigszins in kaart brengen en weet u ongeveer met welke investering u rekening moet houden.

Lees ook eens: ERP en ROI: is je ERP systeem de investering waard?

 

Adviesgesprek aanvragen

In gesprek over SAP Business One prijzen? Onze adviseurs leggen u graag alles uit over onze prijzen, werkwijze en service. Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

­­

Laat deze pagina voorlezen

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense