ERP pakket

Bent u op zoek naar het juiste ERP Pakket voor uw bedrijf? Als uw onderneming ambitieus is en behoort tot het bovensegment van het MKB, dan hebben wij de ERP oplossing voor u.

Een goed ERP Pakket bestaat uit een degelijke, betrouwbare basis, aangevuld met functionaliteiten die specifiek voor uw bedrijf van toepassing zijn. Wij implementeren alleen de beste ERP Pakketten, van twee marktleiders in bedrijfssoftware: SAP en UNIT4.

U kunt aangeven wat u nodig heeft, waar een pijnpunt of vertraging ligt binnen de processen in uw bedrijf. Uiteraard is de samenstelling van het ideale ERP Pakket voor uw bedrijf afhankelijk van uw branche.Waaruit bestaat een ERP Pakket?

We voorzien u graag van ERP advies op maat. 

ERP op maat

Een ERP Pakket SAP Business One

SAP Business One (SAP B1) heeft al uw kernactiviteiten van uw onderneming geïntegreerd in één compleet systeem. Hieronder vallen bijvoorbeeld verkoop, klantenbeheer (CRM), e-commerce, voorraadbeheer, productie en alle hieraan gekoppelde financiële taken. De mogelijkheden binnen SAP B1 zijn vrijwel eindeloos. Logres is al jaren SAP Business One partner.

Het ERP Systeem KCS Wholesale

KCS Wholesale is een standaard ERP toepassing voor groothandelsbedrijven. Met KCS Wholesale beschikt u over een strategisch instrument waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte. Toepassingsgebieden zijn handel, import en export, assemblage, service en onderhoud.

Waarom Logres als ERP Partner

Als u houdt van een no-nonsense mentaliteit en aanpakken, kies dan voor Logres. Wij weten hoe een bedrijf binnen uw branche functioneert. We hebben jarenlange ervaring met het implementeren van ERP systemen en helpen u om snel te kunnen profiteren van de voordelen van een goede ERP software.

“Logres in drie woorden: betrouwbaar, kwaliteit en een fijne samenwerkingspartner.” – Riverdale

Laat ons u helpen met het beste ERP Pakket voor uw bedrijf. 

Vrijblijvend gesprek

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense