vPlan

Een strakke planning is voor elk bedrijf van levensbelang. SAP Business One levert u de nodige input voor een goede planning, maar wat als u deze informatie geautomatiseerd in uw planningssoftware kunt laten binnenlopen? Maak kennis met vPlan!

vPlan is een overzichtelijk planningsprogramma, waarmee u mensen, goederen en machines kunt inplannen. Het programma werkt simpel en intuïtief, maar is toch heel uitgebreid.

Slimme SAP koppeling

Dankzij de slimme koppeling met SAP Business One kunt u bovendien orders en activiteiten inplannen en bovendien rekening houden met capaciteit, leverdata, voorraad, statussen en faseringen.

vPlan assisteert u met het maken van een planning door de bovenstaande beperkingen geautomatiseerd mee te nemen en een planning “voor te stellen”. Toch blijft de menselijke factor belangrijk: geen planning zonder uw goedkeuring en controle.

vPlan focussed zich op de dreigende knelpunten van uw planning en wijst u ruim van tevoren aan waar u actie moet ondernemen, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

5 Redenen waarom Logres samenwerkt met vPlan:

  • (Werk)processen kunnen heel flexibel ingericht worden.
  • In één oogopslag zichtbaarheid van orders en (dreigende) knelpunten.
  • Continue controle op uw planning
  • Vergroten van uw leverbetrouwbaarheid
  • Transparantie: alle medewerkers hebben inzicht in de planning.
  • Win-win; dankzij de slimme koppeling haalt u het beste uit SAP Business One HANA.

Informatie aanvragen

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense