Orbis Software

Automatiseren middels drag & drop

Orbis Software is markleider op het gebied van procesautomatisering met specifieke integration tools voor SAP Business One en KCS Wholesale. Zo is jouw organisatie in staat om bestaande softwaresystemen met elkaar te koppelen en efficiënter in te zetten.

Met behulp van het ‘codeless’ platform kun je eenvoudig al jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en zelfs volledig automatiseren.

Orbis Software zorgt ervoor dat de ERP-pakketten die je gebruikt zich aanpassen aan jouw organisatie – in plaats van andersom. Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en processen.

Software moet zich aan jouw bedrijf kunnen aanpassen, in plaats van andersom

Het probleem is dat organisaties zich aanpassen aan de maatwerk oplossingen of softwarepakketten die ze gebruiken. Orbis wil organisaties er juist van overtuigen dat dat niet meer nodig is.

Dankzij de software van Orbis hoeven bestaande software oplossingen niet meer de leidraad te zijn zodat organisaties zichzelf kunnen blijven terwijl de software mee verandert.

Video: Orbis Software in 37 seconden

Werk je met meerdere systemen en is informatie niet in elk systeem real-time up-to-date? Orbis software integreert eenvoudig je interne systemen middels drag & drop.

BPA Platform

Integreer en automatiseer door middel van drag’n’drop technologie.

Met BPA Platform is het mogelijk om processen snel en gemakkelijk te automatiseren en je andere interne systemen te integreren.

Middels innovatieve drag’n’drop technologie wordt het eenvoudig om handmatige, foutgevoelige en tijdrovende processen te automatiseren. Zonder maatwerk of moeilijke codeerkennis bereikt je bedrijf maximaal resultaat met minimale inspanning.

Integratie & Synchronisatie

Laat al jouw interne applicaties en systemen samenwerken.

Hoeveel systemen worden er gebruikt binnen je organisatie? En hoe goed communiceren deze systemen met elkaar? Haal je nog steeds data uit verschillende systemen of ben je afhankelijk van maatwerkoplossingen?

Vergeet dubbele invoer, handmatige controles of complex en duur maatwerk. Het Orbis RPA Platform biedt de oplossing!

Portal Platform

Breng mensen, informatie en activiteiten bij elkaar.

Hoe kunnen we op een eenvoudige én veilige manier informatie uit onze verschillende interne systemen delen met onze relaties of medewerkers?

Met Portal Platform richt je snel, eenvoudig, flexibel én veilig je eigen web-based portals in. Ook de integratie met je backoffice-systemen is eenvoudig gemaakt.

Advies nodig?

Is Orbis Software een waardevolle tool om uw softwaresystemen te koppelen? Onze ervaren consultants denken graag met u mee!

sap business one consultant