Orbis Software

Orbis TaskCentre

orbis_tascentre

Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. Of het nu uw ERP, CRM, HRM of een willekeurige andere applicatie is, met TaskCentre stemt u deze applicaties volledig af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen.

Wat doet het?
Uw bedrijfssystemen passen zich aan uw organisatie aan en niet andersom!
Om uit te leggen wat Orbis TaskCentre doet en in welke deelgebieden TaskCentre hoofdzakelijk ingezet wordt, gebruiken wij het CRICI-concept, controleren, rapporteren, informeren, communiceren, integreren.

Meer weten over de deelgebieden? Lees meer over het CRICI-concept.

Orbis Portal4U

orbis_portal4u

Maak eenvoudig uw eigen portals
Met de komst van het internet zijn we in staat om op een snelle en eenvoudige manier informatie met elkaar te delen. Vaak gebeurt dit via een e-mail bericht of door het bezoeken van een specifieke website. Maar hoe kunnen we op een eenvoudige én veilige manier informatie uit onze verschillende systemen delen met onze relaties of medewerkers?

Deze informatie is niet alleen vertrouwelijk maar zit vaak ook opgesloten in verschillende databases. Zo willen uw klanten bijvoorbeeld graag geïnformeerd blijven over hun lopende orders, hun openstaande posten of de voortgang van hun storingsmeldingen, overal en op ieder gewenst moment.

Met Portal4U beschikt u over een modern en veilig systeem om informatie op een eenvoudige wijze te delen met al uw relaties of uw medewerkers. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologie van Orbis TaskCentre is synchronisatie én integratie met uw systemen eenvoudig op te zetten en te beheren. U bepaalt zelf welke informatie u beschikbaar wilt stellen en hoe u deze informatie wenst te presenteren. Tevens kunt u in Portal4U eigen webformulieren definiëren zodat u op een eenvoudige manier met uw relaties of medewerkers kunt communiceren.