Solide basis

KCS Wholesale

Waarom is KCS Wholesale zo bruikbaar voor uw groothandel? De applicatie is samen met bedrijven uit de handelssector ontwikkeld en biedt daarom precies waaraan u behoefte hebt als het gaat om ERP software voor uw bedrijf.

Het pakket

Wat is KCS Wholesale?

KCS Wholesale (tot augustus 2020 Unit4 Wholesale geheten) is een ERP-pakket van en voor groothandels van Kerridge Commercial Systems. Het pakket is van Nederlandse makelarij. Het werd ontwikkeld door Unit4.

Voor elke afdeling zijn er praktische en bruikbare functionaliteiten toegevoegd. De modules van de bedrijfssoftware zijn volledig met de backoffice geïntegreerd, zodat u informatie realtime kunt verwerken. U kunt dus ook sneller inspringen op veranderingen binnen de markt.

Voor wie

Toepassingsgebieden KCS Wholesale

De toepassingsgebieden van KCS Wholesale zijn handel, import en export, assemblage en service en onderhoud.

Een groot voordeel voor u is dat de software modulair is opgebouwd. U bepaalt welke aanvullende functionaliteit voor uw bedrijf relevant is.

Dankzij KCS Wholesale kan Riverdale nu vertrouwen op de voorraad. Naast de behaalde tijdwinst is het aanzienlijk minder foutgevoelig.

Patrick de Klein
Riverdale
Over Logres

Logres is uw KCS Wholesale partner

Heeft u interesse in KCS Wholesale? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring met het implementeren van ERP software in diverse branches.

De Logres-aanpak bij het implementeren van KCS Wholesale is herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf. Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen.

Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt.

Quotes

Wat onze klanten zeggen

Groothandels lijken misschien op het eerste gezicht op elkaar, maar geen groothandel is hetzelfde. Bij Logres vonden we een partner die echt verstand heeft van onze branche.

Erik Schuppert
Gerkimex
Bekijk volledige referentie

Je merkt dat Logres en Kerridge CS op elkaar ingespeeld zijn. Beide bedrijven vragen bovendien regelmatig om mijn input en ideeën ter verbetering van het systeem.

Christiaan Verhagen
Gelecon
Bekijk volledige referentie

Ontdek hoe KCS Wholesale voor úw groothandel kan werken

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

kcs wholesale consulant
Functionaliteiten

Binnen uw bedrijf spelen allerlei processen. KCS Wholesale biedt u direct inzicht in de verschillende processen en maakt schakelen tussen verschillende afdelingen eenvoudiger.

Financieel

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën.

Rekening courant

Koppel samenhangende administraties van verschillende fiscale entiteiten en beheer die vanuit één administratie.

Sales

Alle verkoopdocumenten overzichtelijk in één systeem. Nooit meer een factuur kwijt!

CRM

Uw klantenbestand eenvoudig en altijd up-to-date. De juiste relatiebeheer software stelt u in staat beter in te spelen op de behoefte van uw klanten en klantgerichter te opereren. Lees meer...

Inkoop- en voorraadbeheer

Beheer en onderhoud op één centrale plek al uw transacties. Bestellingen, voorraad, creditnota’s, offertes, klantorders, facturen en debiteuren: alles is geïntegreerd in het systeem.

Assemblage

Assemblage en productie volledig ondersteund. Tijdige inkoop en voorraadbeheersing onder controle, benodigde voorraad- en inkoopadviezen automatisch gegenereerd. Lees meer...

Bekijk alle functionaliteiten

Aanvullingen op KCS Wholesale

KCS Wholesale is aan te vullen met diverse add-ons net extra functionaliteiten die ervoor zorgen dat het pakket precies zo is ingericht dat KCS Wholesale optimaal bruikbaar is voor uw bedrijf. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze aanvullende pakketten.
 • Elvy

  Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert.

  Elvy
 • Qlik Sense

  Qlik Sense is dé slimme tool die u inzicht geeft in de data uit verschillende softwareprogramma’s die u in uw bedrijf gebruikt.

  Qlik Sense
 • Orbis Software

  Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt.

  Orbis Software

Ontdek hoe KCS Wholesale voor úw groothandel kan werken

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet