SAP Business One ervaringen

Overweegt u SAP Business One als ERP-systeem? Dan wilt u waarschijnlijk graag ervaringen van andere bedrijven lezen.

Op deze pagina vindt u diverse SAP Business One ervaringen, referenties en reviews.

Logres implementeert al meer dan 30 jaar ERP systemen, waaronder SAP Business One.

Sinds 2017 zijn wij SAP Business One Gold Partner en volledig thuis in dit systeem. In de onderstaande lijst met SAP Business One ervaringen leest u dat terug.

Branches en sectoren

De bedrijven waar wij in de afgelopen jaren SAP Business One mochten implementeren bevinden zich in diverse branches en sectoren (zoals de foodchemieemballageETO) en zijn verschillend van grootte.

Zodoende hebben wij ervaring met SAP Business One in diverse takken van sport.

Daarnaast implementeerden wij bij onze klanten ook diverse add-ons als uitbreiding op SAP Business One. In onze lijst met SAP Business One ervaringen leest u hier meer over.

Alle branches

In de afgelopen jaren implementeerden wij SAP Business One onder meer bij de volgende bedrijven:

Spectro

Overstappen naar een nieuw ERP-pakket was voor Spectro, producent van chemische reinigingsmiddelen voor de professionele schoonmaak, geen overbodige luxe.

Je wilt als bedrijf klaar zijn voor de toekomst. SAP Business One is daarin voor ons echt een katalysator van nieuwe ontwikkelingen gebleken.

LEES REVIEW

BIC Services

Kwaliteitscontrole en traceability zijn in de food-industrie belangrijker dan ooit. BIC Services, producent van sojabloem en lecithine weet daar alles van. Daarom koos het bedrijf voor SAP Business One in combinatie met ProcessForce.

Pas nu het draait zie je hoeveel meer je met het systeem kunt doen.

LEES REVIEW

Technibear

Metaalverwerkingsbedrijf Technibear maakt transportrollen in alle soorten en maten. Het administratieve werk ging tot vorig jaar nog op de ouderwetse manier: handmatig met behulp van een DOS-gerelateerd programma.

De introductie van SAP Business One zorgde voor een enorme efficiëntieslag. Voor Technibear was een “zachte overgang” naar een nieuwe manier van werken enorm belangrijk.

LEES REVIEW

MultiRatio

Nieuw kantoor of magazijn en op zoek naar inrichting? Multiratio is een groothandel in nieuwe én gebruikte kantoormeubelen en magazijninrichting. In 2017 stapte deze klant over naar SAP Business One – naar volle tevredenheid.

Kwam er vroeger een telefoontje over een bepaalde bestelling, dan moesten we letterlijk naar achteren lopen om te kijken. Dat is nu wel anders...

LEES REVIEW

Videogallery

Ervaringen van klanten

Zelf ervaring opdoen?

Leg uw businesscase aan ons voor. Graag vertelt een van onze consultants u meer. Op verzoek verzorgen wij ook demo’s van hoe SAP Business One uw bedrijf of organisatie verder helpen kan.

Man met tablet