Unit4 Multivers Extended

Let op: Unit4 Multivers Extended heet sinds augustus 2020 KCS Wholesale. Deze pagina wordt niet meer actief onderhouden. Kijk voor alle informatie over KCS Wholesale op deze pagina.

Waarom is Unit4 Multivers zo succesvol? De applicatie is samen met bedrijven uit de handelssector ontwikkeld en biedt daarom precies waaraan u behoefte hebt als het gaat om ERP software voor uw bedrijf.

Unit4 Multivers Extended is een instrument waarmee u kunt inspelen op ontwikkelingen binnen de markt. Het is flexibel is en groeit mee met uw ambitie en doelstellingen. Unit4 Multivers verbetert het rendement op alle niveaus van uw organisatie.

Verhoog uw rendement met Unit4 Multivers Extended

De modules van de bedrijfssoftware zijn volledig met de backoffice geïntegreerd, zodat u informatie realtime kunt verwerken. U kunt dus ook sneller inspringen op veranderingen binnen de markt.

Je kan zien dat dit ERP-systeem speciaal gebouwd is voor groothandels

Christiaan Verhagen
Gelecon

Toepassingsgebieden Unit4 Multivers Extended

De toepassingsgebieden van Unit4 Multivers zijn handel, import en export, assemblage, service en onderhoud. Een groot voordeel voor u, is dat de software modulair is opgebouwd. U bepaalt welke aanvullende functionaliteit voor uw bedrijf relevant is; we lichten vast twee functionaliteiten uit die voor elke succesvolle groothandel noodzakelijk zijn.

Voorraadbeheersing is in elk handelsbedrijf een van de voorwaarden voor succes. Unit4 Multivers Extended biedt u optimaal inzicht in de drie bepalende factoren voor uw voorraad: inkoop, verkoop en logistiek.

De financiële administratie is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Het financiële deel van uw ERP software is dus minstens zo belangrijk als het logistieke deel. Unit4 onderstreept dit.

De mogelijkheden van Unit4 Multivers Extended zijn zeer compleet, dat weten de ondernemers die u voorgingen als geen ander.

Onze succesverhalen

Voor welke bedrijven is Unit4 Multivers Extended?

Voor verschillende branches: handelsbedrijven, service verlenende bedrijven en dienstverleners biedt Unit4 uitkomst. Met Unit4 Multivers Extended heeft u alle kernactiviteiten van uw bedrijf geïntegreerd in één complete toepassing.

Logres als uw UNIT4 Multivers Extended partner

Heeft u interesse in Unit4 Multivers Extended? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben 25 jaar ervaring met het implementeren van Unit4 Multivers Extended software in diverse branches. De Logres-aanpak bij het implementeren van Unit4 Multivers Extended is herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf.

Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen. Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt. Lees meer over onze werkwijze.

Vragen over Unit4 Multivers Extended

Heeft u na het lezen van de bovenstaande tekst nog vragen over Unit4 Multivers Extended of de implementatie daarvan? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Stel uw vraag over Unit4 Multivers Extended   Aanvullingen voor Unit4 Multivers Extended


Blogs over Unit4 Multivers Extended

Kennisportaal
Blogs over Unit4 Multivers Extended Alle blogs

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Aanvullingen op Unit4 Multivers Extended

Unit4 Multivers Extended is aan te vullen met diverse add-ons net extra functionaliteiten die ervoor zorgen dat het pakket precies zo is ingericht dat Unit4 Multivers Extended optimaal bruikbaar is voor uw bedrijf. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze aanvullende pakketten.
 • Elvy

  Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.

  Elvy
 • Qlik Sense

  Qlik Sense is dé slimme tool die u inzicht geeft in de data uit verschillende softwareprogramma’s die u in uw bedrijf gebruikt. Qlik Sense kan gekoppeld worden aan SAP Business One, Unit4 WholeSale, Multivers, maar ook aan andere databases die u in uw bedrijf gebruikt.

  Qlik Sense
 • Orbis Software

  Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. Of het nu uw ERP, CRM, HRM of een willekeurige andere applicatie is, met TaskCentre stemt u deze applicaties volledig af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen.

  Orbis Software