Integratie

Integratie en connectiviteit wordt wat ons betreft steeds belangrijker. Uw Core ERP systeem moet voorbereid zijn om allerlei koppelingen te kunnen leggen met derde systemen. Hiervoor hebben wij in de loop van de jaren verschillende functies ontwikkeld.

Onderdelen

Functionaliteiten van Integratie

API's

Er zijn verschillende API's beschikbaar bij de integratie van KCS Wholesale. - Api Algemeen - Api Inkoop - Api Service en Onderhoud - Api Debiteuren - Api Prijzen en Voorraad - Api Assenblage - Api Producten - Api Verkooporders - Api Logistiek - Api Query.

EDI Verkoop & EDI Inkoop

Bij de Integratie EDI Verkoop krijgt u verkooporderbericht, verkooporderbevestiging, verkoopverzendbericht en verkoopfactuur waar u over beschikt. Bij de EDI inkoop heeft u de mogelijkheid om de inkooporderbericht, inkooporderbevestiging, inkooporderontvangst en de inkoopfactuur in te zien.

Query

Bij de integratie Query krijgt u een managementrapportage naar wens, van eenvoudig overzicht tot een complete query, resultaten voor de gebruiker snel en eenvoudig in een overzicht en zijn de gegevens in de database direct te benaderen.

Import

Bij de integratie Import kunt u zelf en eenvoudig importprofielen definiëren, conversiemogelijkheden op veldniveau krijgen, controlelijsten, verkoop-en inkoopprijzen en gegevens over debiteur-en leveranciersproducten.

Overig

U kunt op XML-gebaseerde berichten met verkoopinformatie, verkooporders en basisinformatie inzien en een EDI installatie doen.

Wat doet KCS Wholesale voor u?

over uw integratie

KCS Wholesale heeft alle functionaliteiten binnen handbereik.

In het pakket kunt u al uw integratie werkzaamheden regelen. Integratie en connectiviteit wordt wat ons betreft steeds belangrijker. Uw Core ERP systeem moet voorbereid zijn om allerlei koppelingen te kunnen leggen met derde systemen. Hiervoor hebben wij in de loop van de jaren verschillende functies ontwikkeld. De laatste daarvan zijn uiteraard de API’s. Ook de komende jaren zullen wij strategisch inzetten op connectiviteit en integratie.

Ontdek hoe KCS Wholesale voor úw groothandel kan werken

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Sap Business One consultant