SAP Business One voor procesindustrie

Let op: dit is de pagina over SAP Business One voor de procesindustrie. Wilt u meer informatie over SAP Business One als ERP-pakket? Klik dan hier: SAP Business One

SAP Business One voor procesindustrie biedt u de basis die u nodig heeft. Dit ERP-systeem verzorgt het volledige pakket voor het beheer van financiën, verkoop, klanten, voorraad en bedrijfsvoering. Als procesfabrikant zult u echter – afhankelijk van de complexiteit van uw bedrijf – een aanvullende oplossing nodig hebben.

Uw ERP-software moet ingesteld zijn op de specifieke eisen binnen uw industrie. ProcessForce, een toepassing die speciaal voor de procesindustrie is ontwikkeld en geheel is geïntegreerd met SAP Business One, overbrugt deze functionele kloof.

De oplossing is gericht op de vier belangrijkste segmenten van de procesindustrie:

  • Consumentenproducten: Food & Beverage / Personal Care / Pet – Pet Food
  • Farmaceutische industrie: Biotechnologie / Chemicals – Standard Diagnostics / Medical Products / Medicinals & Botanicals / Pharmaceuticals / Animal Health
  • Chemicaliën: Rubber & Plastic Products / Standard / Ingredients – Food & Beverage
  • Bouwproducten: Non-metallic minerals, except fules / Petroleum & coal products / Stone, clay, glass, concrete products

Wij bieden u het beste van twee werelden: de kracht en de zekerheid van SAP en de expertise op het gebied van de procesindustrie.

Neem contact op over SAP Business One

Functionaliteiten Procesindustrie

Voor welke bedrijven is SAP Business One?

Voor verschillende branches: handelsbedrijven, projectorganisaties, bedrijven in de procesindustrie, service en onderhoud en dienstverleners biedt SAP uitkomst. Met SAP Business One heeft u alle kernactiviteiten van uw bedrijf geïntegreerd in één complete toepassing.

Logres als uw SAP Business One partner voor procesindustrie

Hebt u interesse in SAP Business One? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het implementeren van ERP software in diverse branches en zijn SAP Business One Gold Partner.

De Logres-aanpak bij het implementeren van SAP Business One is herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf.

Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen. Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt. Lees meer over onze werkwijze.

SAP Business One kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van SAP Business One? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense