customer service software

Kennisportaal

Op deze Kennisbank-pagina vindt u het laatste nieuws rondom onze ERP-pakketten, handige tips & tricks en nieuws over Logres zelf. 

Gepubliceerd op 15 oktober 2019

Logres heeft een nieuwe thuisbasis

Per 11 oktober heeft Logres Business Solutions een nieuw adres. Ons bedrijf is verhuisd van de Thorbeckelaan naar de Koolhovenstraat in Barneveld. Voor u als klant betekent dat: meer ruimte om u te ontvangen. Welkom! Met de verhuizing naar een nieuw pand heeft Logres haar vloeroppervlakte flink vergroot. Veel van onze medewerkers werken dagen of …

Lees meer
Gepubliceerd op 20 september 2019

De vrouw achter de stem die de telefoon opneemt

Carla Wensen wordt op de site van Logres beschreven als ‘duizendpoot’. En dat is ook precies wat het is, vertelt Carla. “Ik regel van alles, van het verlengen van licenties tot het organiseren van de aanstaande verhuizing. Daarnaast ben ik degene die klanten aan de telefoon krijgen als ze Logres bellen.”

Lees meer
Gepubliceerd op 20 september 2019

Inspiratiesessie papierloos magazijn met Unit4 Wholesale

Komt u op 3 oktober 2019 naar de Inspiratiesessie papierloos magazijn met Unit4 Wholesale? Deze sessie wordt georganiseerd door onze partner Actemium in Zevenaar. Vanuit Logres zijn wij ook aanwezig en wij kijken ernaar uit u dan te ontmoeten.

Lees meer
Gepubliceerd op 20 september 2019

Webinar SAP Business One Hana Sales app 27 september

Maak kennis met de SAP Business One Sales mobile app voor IOS en Android! In een webinar van 45 minuten laten wij u deze app zien beantwoorden wij uw vragen hierover.

Lees meer
Gepubliceerd op 17 september 2019

Koppel uw SAP Business One met uw webshop

Of u nu een Magento webshop heeft, of een in PrestaShop, WooCommerce of CS-Cart: Logres Business Solution realiseert de koppeling met SAP Business One voor u. Zo wordt online verkopen wel heel gemakkelijk! Een koppeling maken tussen uw ERP-systeem (SAP Business One) en uw webshop is een van de belangrijkste stappen in de automatisering en …

Lees meer

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt