Boyum Cloud Apps voor SAP Business One

De Boyum Cloud Apps helpen kleine en middelgrote ondernemingen hun bedrijf efficiënter te runnen en betere beslissingen te nemen met behulp van eenvoudige gebruiksvriendelijke add-ons voor SAP Business One.

Demo aanvragen

De Cloud Apps zijn specifiek ontworpen voor productontwikkelaars, winkelmedewerkers en kwaliteitsmedewerkers. Zij vereenvoudigen processen en bieden inzichten aan de hand van data die u voorheen niet had. De Boyum Cloud Apps zijn gemakkelijk te installeren (gemiddeld 1 dag) en eenvoudig in gebruik.

Welke Cloud Apps zijn er?

Video: Boyum Cloud Apps, wat zijn dat?

Dankzij intelligente oplossingen voor specifieke bedrijfsfuncties kunnen uw medewerkers alleen gebruiken wat ze echt nodig hebben – en meer uit hun werk halen dan ooit tevoren.

Specifieke software voor elke rol in uw bedrijf

Advies nodig?

Onze ervaren consultants leggen u graag uit wat de Cloud Apps van Boyum IT kunnen toevoegen aan uw SAP Business One-pakket

Toegespitst op specifieke rollen in uw bedrijf

Kant-en-klare oplossingen voor specifieke bedrijfsrollen met een snelle en intuïtieve manier van werken.

Gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk in gebruik en snel te leren dankzij gebruiksvriendelijke functies en een logische gebruikersinterface.

Snel te gebruiken

De Boyum Cloud Apps zijn in 1 dag te installeren en kunnen door hun eenvoudige en intuïtieve lay-out snel in gebruik genomen worden door uw medewerkers.

Duidelijke prijsstelling

U gebruikt de Cloud Apps op basis van een flexibel abonnementsmodel met een instaptermijn van 3 maanden met duidelijke prijzen. Deze passen goed bij groeiende MKB-bedrijven.

Advies nodig?

Onze ervaren consultants leggen u graag uit wat de Cloud Apps van Boyum IT kunnen toevoegen aan uw SAP Business One-pakket