Verkoopmanagement

U wilt controle op uw verkoopprocessen. Snel inzicht verkrijgen in uw pipeline en de diverse orderstadia is van groot belang, evenals uitgebreide orderinformatie. Naast controle wilt u flexibiliteit om te kunnen voldoen aan de vraag van elk moment.

Met de modules Intercompany en Interfiliaal regelt u het goederenverkeer tussen meerdere administraties of vestigingen en hebt u realtime inzicht in uw voorraad.

Onderdelen

Functionaliteiten van Verkoopmanagement

Verkoopacties- en contracten

Verkoopacties- en contracten biedt u de mogelijkheid om logistieke en administratieve functies afhankelijk per contractsoort vrij te bepalen, notities te maken per contract en per contractregel op de offerte te drukken.

Verkoopoffertes

Bij de verkoopoffertes heeft u de mogelijkheid om per klant, rekening houdend met actuele prijzen, kortingen en staffels te bepalen. Kunt u eerder geoffreerde producten direct opvragen, offertes kopiëren, artikelen. aanbieden die nog niet in het eigen assortiment zijn opgenomen en afgewezen offertes registreren.

Verkooporder

Bij de verkooporder kunt u verkoopoffertes en historische orders overnemen, een koppeling maken tussen inkoop en verkoop, een voorraadcontrole met tijdshorizon maken, het ATP (Available To Promise)- overzicht, per dag/week sturen, rekening houdend met alle toekomstige in- en verkopen, verladingen, assemblage opdrachten, uitbesteed werkopdrachten en inkoop verkoopretouren.

Retouren

Bij retouren heeft u de mogelijkheid om verkoopretouren, inkoopretouren, controle op historische levering inclusief aantallen, prijzen, partijen en serienummers uit te voeren, retourreden te difiëneren en automatisch de kostprijs en/of verkoopprijzen te berekenen op basis van inkoopprijzen en prijsbijstellingen.

Kassakoppeling

Bij kassakoppeling heeft u ondersteuning van diverse betaalwijzen, kunt u de kassalade aansluiten en heeft u aansturing van het pinautomaat.

Wat doet KCS Wholesale voor u?

Totale controle over uw verkoopmanagement

U wilt controle op uw verkoopprocessen. Snel inzicht verkrijgen in uw pipeline en de diverse orderstadia is van groot belang, evenals uitgebreide orderinformatie. Naast controle wilt u flexibiliteit om te kunnen voldoen aan de vraag van elk moment. Met de modules Intercompany en Interfiliaal regelt u het goederenverkeer tussen meerdere administraties of vestigingen en hebt u realtime inzicht in uw voorraad.

 

Ontdek hoe KCS Wholesale voor úw groothandel kan werken

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft. Plan uw adviesgesprek

Sap Business One consultant