Logische keuze

Food and Beverage ERP

Kies het beste ERP-systeem voor Food and Beverage

Werkt u in de food-and-beverage? Dan hebt u een ERP-pakket nodig met specifieke mogelijkheden voor deze niche. 

Logres hielp al tientallen Food-and-Beverage-bedrijven aan een nieuw ERP-pakket en adviseert u graag.

De food and beverage industrie in Nederland is toonaangevend voor de rest van de wereld. Ons land is de thuishaven van enkele grote internationale spelers in de markt en staat bekend om hoge kwaliteit, innovatieve productieprocessen en universitaire kennis van voedselproductie.

Bent u op zoek naar een erp-leverancier voor de food and beverage industry dan is het van belang dat u kiest voor een partner die ervaring heeft in uw sector en begrijpt welke zaken er in uw wereld spelen.

Logres Business Solutions is gevestigd in het hart van de foodvalley en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met food-and-beverage erp-implementaties. Wij kunnen u snel en doeltreffend helpen om uw efficiency te verhogen en de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Functionaliteiten

Belangrijke functionaliteiten in Food and Beverage ERP

Waarom Logres

Ervaring in Food and Beverage ERP-systemen

Logres Business Solutions implementeert al bijna 30 jaar ERP-systemen bij Food and Beverage bedrijven. Wij kennen de uitdagingen en risico’s waarmee u elke dag te maken heeft. Wij begrijpen uw business en spreken uw taal.

Het uitgangspunt is altijd: het ideale food and beverage ERP-pakket leveren. Daarbij laten wij ons niet beperken en gaan maatwerk niet uit de weg. We willen graag dat het ERP-pakket dat wij leveren zoveel mogelijk aansluit bij uw manier van werken.

Bovendien nemen onze consultants een schat van ervaring mee van ERP-implementaties bij andere food-bedrijven.

Quotes

Wat onze klanten zeggen

Logres heeft veel diepe kennis in huis en het viel ons direct op hoe goed er met ons meegedacht werd. Dat maakt het prettig schakelen.

Logres gaf ons vanaf dag 1 het gevoel dat ze er zin in hadden en de juiste partner waren om deze uitdagende klus mee te klaren! De klik was gelijk heel goed.

Eddy Sjauw
Oriental Holding Europe
Bekijk volledige referentie

Ontdek wat goede ERP-software voor úw bedrijf kan betekenen.

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

food and beverage erp consultant
Referenties

Hoe wij klanten in de food-and-beverage industry hielpen

Alle referenties
Alle referenties

Aanvullingen op uw Food and Beverage ERP-pakket

Standaard ERP-pakketten hebben niet altijd de functionaliteiten die food and beverage erp-pakketten nodig hebben. Gelukkig zijn er meer dan voldoende aanvullingen op de markt met bewezen kwaliteit. Deze partners bieden aantrekkelijke extra functionaliteiten:
 • Boyum IT

  Boyum maakt uw erp-pakket tot een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving: direct toegankelijk en makkelijk te beheren.

  Boyum IT
 • Elvy

  Kost het verwerken van facturen je veel tijd? Elvy Factuurverwerking is ontwikkeld om je facturen minder foutgevoelig en efficiënt te verwerken.

  Elvy
 • ProcessForce

  ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

  ProcessForce
 • Resolv

  Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

  Resolv

Laat deze pagina voorlezen